Başkan Erdoğan'ın basketbol maçı yarın paylaşılacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bazı bakan ve danışmanları ile basketbol maçı yapmıştı. O görüntüler yayınlandı.

GİRİŞ 02.10.2021 22:35 GÜNCELLEME 03.10.2021 11:26

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, o anları ait kısa bir görüntüyü sosyal medya hesabından "Devamı yarın @RTErdogan'da" notuyla paylaştı.

Görüntülerde; Başkan Erdoğan'ın güzel bir atışla topu potadan geçirdiği görülüyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bazı bakan ve danışmanları ile basketbol maçı yaptı. Karşılaşmayı Başkan Erdoğan'ın takımı, 50-24 kazandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oynanan maçta; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu yer aldı.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN PAYLAŞTI: DEVAMI YARIN

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, o anları ait kısa bir görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde; Başkan Erdoğan'ın güzel bir atışla topu potadan geçirerek sayı aldığı görülüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi