Aleyna'yı ölüme sürükleyen mesajlar sosyal medya hesabında

Aleyna Ağgül'ün (18) ölmeden önce emniyete şikayet için gitiğinde verdiği ifadesinde, Gökhan Argın’ın gönderdiği tehdit mesajlarını şifresini hatırlayamadığı sosyal medya hesabında depoladığını anlatmasının ardından polis harekete geçti.

Aleyna'yı ölüme sürükleyen mesajlar sosyal medya hesabında
Aleyna'yı ölüme sürükleyen mesajlar sosyal medya hesabında
GİRİŞ 05.10.2021 16:01 GÜNCELLEME 05.10.2021 16:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Polisin hesaba girerek, şüpheli Argın’a ait tehdit mesajlarını ortaya çıkarmaya çalıştığı öğrenildi.

Iğdır’da 30 Eylül günü oturduğu apartmanın merdiven boşluğunda cansız bedeni bulunan Aleyna Ağgül’ün ölümüyle ilgili Iğdır Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması çok yönlü sürüyor. 

Gökhan Argın hakkında, ‘Şantaj, kasten yaralama, tehdit, hakaret ve özel hayatının gizliğini ihlal' suçlamasıyla şikayetçi olan Aleyna Ağgül’ün ölmeden bir gün önce emniyette verdiği ifadesinde, “Gökhan Argın’la sevgili olduktan sonra, kendisine karşı geldiğimde, "Elimde fotoğrafların ve videoların var. Karşı gelirsen bunları ailene ve insanlara gösteririm. Herkes senin ne olduğunu anlar' diyerek tehdit ve şantaj yapıyordu. Bu yazışmaları da şu an şifresini unuttuğum sosyal medya hesabımın mesaj bölümünde saklıdır" dedi. 

Bunun üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri kayıtlara 'şüpheli' olarak geçen Aleyna Ağgül’ün ölümüyle ilgili sosyal medya hesapları ve cep telefonlarını incelemek için Bilişim Suçlar Şube Müdürlüğü’ne gönderdi.

TEHDİT İÇİN SAHTE HESAPLAR AÇMIŞ

Soruşturmada ayrıca şüpheli Gökhan Argın’ın Aleyna Ağgül’e yönelik tehdit ve şantaj mesajlarını sahte Instagram hesaplarından gönderdiği bilgisi de araştırılıyor. Aleyna Ağgül ifadesinde, Argın’ın sahte Instagram hesapları açtığı ve bunlardan kendisine ulaşarak, "Bende fotoğrafların ve videoların var. Bana karşı gelirsen bunları ailene ve insanlara gösteririm. Herkes senin ne olduğunu anlar" içeriğinde mesajlar gönderdiğini bildirmişti. Ölümünden yaklaşık 1 hafta önce sosyal medya hesabına, A.A. isimli sahte hesaptan "Merak etme bir iki video evime gelişin. İlaç atman. Gel al beni demen" mesajları gönderdiği de Ağgül'ün  tarafından ifadesinde belirtilmişti.

ŞİDDETİ ÖNLEYİCİ TEDBİR KARARI ALDIRMIŞ

Aleyna Ağgül’ün ölmeden bir önce verdiği ifadesi sonrası şüpheli Gökhan Argın’la ilgili olarak 6284 sayılı kanun kapsamında şiddeti önleyici tedbir kararı aldırdığı ancak tebliğin gerçekleşmeden genç kızın hayatını kaybettiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • must66 2 yıl önce Şikayet Et
    çok üzücü, daha 18 yaşında ne diyeyim. sebep olan yaratık idam edilmelidir, ne zaman gelecek bu yasalar, yolunu hasretle bekliyoruz.
    Cevapla
  • vatanını seven 2 yıl önce Şikayet Et
    28 ŞUBAT VE 4+4+4 ÜN ÜRÜNLERİ sebep olaynlar cehennemlik olsun inşallah moderen ebu cehiller ya kahhar
    Cevapla
  • .... 2 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka
    Cevapla
  • KORAY 2 yıl önce Şikayet Et
    İnternet Deccalı her eve girdi son yaklaşıyor.
    Cevapla
  • yilmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    bu konu hakkinda bu güne kadar paylasilanlara bakiyorum da türk halkinin bütünüyla patolojik vaka oldugunu daha iyi anliyorum. bu hasta kafalara bakacak olursan din görevlilerinden tutun anne babaya kadar herkes suclu. suclu haric herkes suclu. neredeyse acik giyinmeseymis intahar etmeyecekmis algisi var. halbuki intaharin bizatihi kendisi toplumsal cöküsün en büyük göstergelerinden biridir
    Cevapla
  • Fatih YILMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek islami yaşantıdan uzaklaşırsan başına pek çok şey gelebilir. Bu iki cins içinde geçerli. İslamda esas olan erkeğin ahlaklı olmasıdır. Çünkü erkek kötüdür. Güzelim kız yazık etmiş kendine.
    Cevapla
  • bekir iskender 2 yıl önce Şikayet Et
    toplumsal çöküş nasıl olmuş..!!
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bir baba olarak kızını başkasıyla yakalıyor kızını yanındakini dövüyor sonra cezaevine giriyor.ailelerin cocuklarına terbiye vermesi dövmesi yasak.kanunlar yasaklıyor.bu aile cocuğuna nasıl terbiye verecek.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?