Trabzon'da yolcu uçağında bomba alarmı

Kuveyt- Trabzon seferini yapan Al Jazeera Havayolları'na ait yolcu uçağı havadayken bomba ihbarı yapıldı. Trabzon Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki yolcular tahliye edildikten sonra bomba imha uzmanı ekipler, uçakta arama başlattı.

GİRİŞ 07.10.2021 12:37 GÜNCELLEME 07.10.2021 15:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Kuveyt-Trabzon seferini yapan J-9313 sefer sayılı Airbus A320 tipi yolcu uçağı havada olduğu sırada bomba ihbarı yapıldı.

UÇAKTA ARAMA BAŞLATILDI

Bunun üzerine uçak, Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolcular tahliye edilirken, havalimanında geniş güvenlik önlemi alındı. İtfaiye ve ambulansların bekletildiği havalimanında bomba imha uzmanı ekipler uçakta arama başlattı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

10.2021 günü Kuveyt JZR Havayolları Genel Merkezine, bir uçağa bomba konulduğuna dair ihbar üzerine, uluslararası prosedür gereği şirket, uçaklarının ineceği tüm havalimanlarına bu ihbarı bildirmiştir. Bu kapsamda saat 11.30’da Kuveyt-Trabzon seferini yapan JZR 314 sefer sayılı uçağın alanımıza inişi gerçekleştirilmiş ve güvenli alana alınarak 51 yolcu ve 6 mürettebat ile beraberindeki bagajları kontrol edilip yolcu salonunda pasaport ve diğer işlemleri tamamlanmıştır. Havalimanımız bu süreçte uçuşlara kapatılmamıştır. Uçak içerisindeki arama işlemleri uzman personelce gerçekleştirilmiştir. Aramada herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Kalpbey 2 yıl önce Şikayet Et
    yolcu uçağı kaçırdı sonrasında bahane bularak bomba ihbarı verdi ki uçak geri gelsin. )))
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Frenk germen evangeloşyan yahidoşyan işidir.
    Cevapla
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    habere bak kuveyt trabzon seferi deniyor zaten trabzona uçak gelmiş neden acil iniş yapıyor yada trabzondan kuveyte sefer yapılıyor dense anlarım ozaman
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    anlaman icin illa ki demesi gerekiyor demek
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasreddin Hoca, Akşehir’de dolaşırken eşeğinden düşmüş. Çocuklar hemen çevresini sarıp Hocayla dalga geçmeye başlamışlar: – Sizi gidi haylazlar, demiş Hoca, ne gülüyorsunuz, ben zaten inecektim!
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    kaos çıkarmak isteyen gurupların işidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!