Avukatlık bürosunda eşi tarafından dövülen Meltem'den 10 gün sonra acı haber!

Osmaniye'de, avukatlık bürosunda boşanma aşamasında olduğu eşi İbrahim Goncagül (27) tarafından dövülen 2 çocuk annesi Meltem Goncagül, (23), tedavi gördüğü hastanede 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Avukatlık bürosunda eşi tarafından dövülen Meltem'den 10 gün sonra acı haber!
Avukatlık bürosunda eşi tarafından dövülen Meltem'den 10 gün sonra acı haber!
GİRİŞ 09.10.2021 12:34 GÜNCELLEME 09.10.2021 12:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, 29 Eylül'de Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bir iş merkezinde meydana geldi. Meltem Goncagül, boşanma işlemlerini gerçekleştirmek üzere avukatının bürosuna geldi. Avukatlık bürosuna bir süre sonra eşi İbrahim Goncagül de geldi.

Boşanmak istemeyen İbrahim Goncagül ile eşi arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. İbrahim Göncagül, avukatlık bürosu çalışanlarının araya girmesine rağmen eşini tekme yumruk dövdü.



İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başına aldığı yumruk darbeleri ile ağır yaralanan Meltem Goncagül, ilk müdahalenin ardından ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Goncagül, buradan da Gaziantep’teki bir özel hastaneye sevk edildi. Burada tedavisi süren Meltem Goncagül, olaydan 10 gün sonra bugün yaşam mücadelesini kaybetti. Meltem Goncagül’ün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 



Darp olayının ardından gözaltına alınan İbrahim Goncagül ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    osmaniyede hastane yokmu beyin cerrahı yokmu neden gaziantepe gönderiliyor.kırşehirde ağır hastalar 1980 den 2000 yılına kadar ankaraya gönderilirdi.burda her ilçede 2 tane beyin cerrahı olsun adam 120 kilo civarı eşi 55 kilo bayanı çok ağır dövmek ne diye kadın istemiyorum dediğinde onu ikna ederse ne ala hayır kesinlikle istemiyorum diyen bayanı zorla neden zorluyorsun gönder gitsin şimdi en az 15 yıl hapis yersin iş düzeldimi
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar, himayesinde olanı döverler. korkaktır onlar.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu caniyi aynı şekilde döverek idama mahkum etmek lazım.
    Cevapla
  • mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    kızlar eş seçerken sadece görüntüye bakıyor ahlak terbiye iman erkeğin aile yapısını hiç göze almıyor sonuç böyle oluyor.
    Cevapla
  • tipi bozuk 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın tipinden psikopat olduğu belli kızlarımız böyle adamlara kanmasın yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik