Son iki günde terör örgütünün beli kırıldı! MSB'den son dakika açıklaması

Terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlar hiç olmadığı kadar hız kazanırken terör örgütünün kayıpları her geçen gün daha da artmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, son 2 günde vurulan darbenin bilançosunu açıkladı.

GİRİŞ 15.10.2021 09:39 GÜNCELLEME 15.10.2021 10:34
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan son dakika açıklamasında, "Bakanımız Sn. Hulusi Akar’ın vurguladığı gibi “Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla Irak'ın kuzeyindeki terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyoruz. Son iki günde Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım Operasyonları ile 13 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi." denildi.

 

YORUMLAR 26
  • KONYALI 2 yıl önce Şikayet Et
    12 NE YA 12000 BİN Olmalı
    Cevapla
  • 5050 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdp nin oyu 0 olmadikca Bu šerefsizler bitmez
    Cevapla
  • TRT Word'e Destek 2 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır bize verdikleri terör ve savaş zararları sebebiyle tazminat olarak Kuzey Suriye ve Kuzey Irak ilhak edilmeli, zaten Misak-ı Milli sınırları içinde kalan bölgeler. Oradaki enerji yatakları en çok Türkiye'nin hakkı eşkıya teröristlerin değil. Dünyada ki enerji krizini ancak hakkımız olan enerji bölgelerini yıldırım operasyonları ile ilhak ederek aşabiliriz, her yıl enerji için dışarıya verdiğimiz 50 milyar dolar para ülkemizde kalır, döviz sorunu ortadan kalkar. ABD şuan Çin ile uğraşma planları yapıyor, bize karşılık veremez, ortam müsait...
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    silahlı terör bitiriyor allaha şükür, içerdeki kravatlı terör ne olacak kravatlıla var oldukça zor
    Cevapla
  • DİYAR-I BEKİR 2 yıl önce Şikayet Et
    İDAM HER ŞEYİ ÇÖZER. İDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM .İSTİYORUZ İDAM. HEMDE HER VİLAYETTE VE İLÇEDE 3 DAR AĞACI. 1 .HAİNLER İÇİN.2. ĞÖREVİNİ YAPMAYAN DEVLETİN EKMEĞİNİ YİYİP ğörevi SUİSTİMAL EDEN İÇİN.3. HAİNLERE YARDIM YATAKLIK EDEN KİM VARSA.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler