Metin Uca yine İslam'ı hedef aldı! Skandal ifadeler!

Her fırsatta İslam'a karşı kin ve nefretini kusmaya kalkan ve toplumun sinir uçlarına dokunan sözde televizyoncu Metin Uca, bu kez de Taliban'ın Türkiye ziyaretinde giydiği kıyafetler üzerinden saldırıya geçti.

Metin Uca yine İslam'ı hedef aldı! Skandal ifadeler!
Metin Uca yine İslam'ı hedef aldı! Skandal ifadeler!
GİRİŞ 19.10.2021 14:34 GÜNCELLEME 19.10.2021 14:34
Bu Habere 361 Yorum Yapılmış

Daha önce yağmur duasına çıkılmasına tepki gösteren sözde sunucu Metin Uca, Türkiye'ye resmi temaslarda bulunmak üzere gelen Taliban'ın kıyafetleri üzerinden İslam düşmanlığını gözler önüne serdi.

'TERLİKSİ HAYVAN'

Uca, söz konusu fotoğrafı paylaşarak "Ortaokul yıllarımızda biyoloji dersinde “terliksi hayvan” ı neden detaylı anlattıklarını şimdi daha iyi anlıyorum" sözleriyle İslam'ı aşağılamaya kalktı.

Afganistan'da özellikle Taliban'ın bulunduğu birçok bölgede erkeklerin giydikleri dar pantolon ile ibadet edemeyecekleri ve abdest nedeniyle ise terlik giyilmesinin daha makul olacağına yönelik kanaatler yer alır. 

AYASOFYA'NIN CAMİ OLARAK AÇILMASINI HAZMEDEMEDİ!

Metin Uca'dan tarihi günde Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın kılıçlı hutbesiyle ilgili skandal bir yorum geldi.

Haddini aşan Uca, ''Emevi halifelerini bile anıp Lozanı unutan, kendi tarihini uydurmada Yıldız Savaşları filmini aratmayan, karanlık tarafın unutulmaz prensi Zart-Veder'' yorumunu yaparak büyük bir skandala imza attı.

'CADILAR BAYRAMI' HADSİZLİĞİ

Sosyal medya hesabından “Mübarek Cadılar gününüzü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ederim” mesajları paylaşan Uca, bu mesajlarından ilkine çarşaflı bir kadının fotoğrafını, ardından elinde Erdoğan kınası olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli fotoğrafını ve son olarak da ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun fotoğrafını ekledi.

Söz konusu mesajın özellikle örtülü bayanın fotoğrafına iliştirilmesi, büyük tepki topladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 361
  • Talat 4 ay önce Şikayet Et
    Utanmadan bu herifin cenaze namazını da kıldırdınız ya ,helal olsun. Namazının kılınmaması için daha ne yapmalıydı acaba. Zorla mı Müslüman yapacaksınız adamı, İNANMIYORDU.
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    Neden camiye getirdiler o zaman cadılar çatırına getirseydiler tam isabet olurdu
    Cevapla
  • Mehmed 4 ay önce Şikayet Et
    Şimdi göreceksin gerçekleri fakat iş işten geçmiş olacak. O alkışlar kimseyi kurtaramaz. Hadi o yanındakiler sana bir fayda sağlasın da görelim. Allah'ın diniyle savaşanlar hep kaybetmiştir. Nerede firavun, Nemrut, Stalin, Lenin ve Türkiye'deki uzantıları? Devam edin bakalım İslam'a saldırmaya. Cehennemde sizin için yer mi yok?
    Cevapla
  • Güler 4 ay önce Şikayet Et
    Allah cezasını veriyor böyle
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu kadar İslama dinimize hakaretin neticesi serbest bırakılmamalı bu gibi hadsizlerin densizlerin haddi bildirilmeli Yüce Türk Adaleti gereğini yapmalı ve yapacaktır buna inanıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini