Baro 2'den sempozyum: Dünyada avukatlık nasıl yapılıyor?

İstanbul 2 No’lu Barosu, düzenlediği uluslararası sempozyumda “Dünya Hukuk Sistemlerinde Avukatlık” konusunu masaya yatırıyor.

Baro 2'den sempozyum: Dünyada avukatlık nasıl yapılıyor?
Baro 2'den sempozyum: Dünyada avukatlık nasıl yapılıyor?
GİRİŞ 23.10.2021 15:31 GÜNCELLEME 23.10.2021 16:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bugün ve yarın (23-24 Ekim) İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda yapılacak sempozyumda 10 ülkeden 17 uzman tebliğ sunacak. Kıta Avrupası Hukukunda Avukatlık, ABD ve Anglo Sakson Hukukunda Avukatlık, Türk Hukukunda Avukatlık ve İslam Hukuku ve İslam Ülkelerinde Avukatlık olmak üzere toplam dört oturum olarak planlanan sempozyumda yapılacak konuşmalar, simültane çeviri ile anlık olarak tüm katılımcıların bilgisine sunulacak.

YORUMLAR 3
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk fakültelerine giriş puanları 15 yıldır iyice düşürüldü kalite kalmadı devlet okuluna yerleşemeyen özel üniversitelere kayıt olup eninde sonunda bitiriyorlar ve yığılma var aynen öğretmenlere döndüler İş yok mezun çok para bulamayıp büro bile açamayanların sayısı hergiden gün çoğalıyor bağlı olduğu baronun aidatını dahi ödeyemeyenler çok.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede yapılacak mesleklerdendir. Güzel bir dilekçe, iki yargıtay kararı ekle, zaten davası 15 yıl sürer. Ne dilekçe ne yargıtay kararı okunur. Akıllı avukat parayı peşin alsın gerisi kolay.
    Cevapla
  • Kayan yildiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bilmem ama avukatlar cok para aliyor bu bir gercek.Her konuda bastir 500 gayme.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü