Ordu'da tepki çeken konfetiler nedeniyle gözaltına alınanlardan 3'ü serbest bırakıldı

TFF 3. Lig'de dün akşam oynanan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği SK-Kırıkkale Büyük Anadolu Spor müsabakasında sahaya atılan ve tepki çeken konfetiler nedeniyle gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü serbest bırakıldı.

Ordu'da tepki çeken konfetiler nedeniyle gözaltına alınanlardan 3'ü serbest bırakıldı
Ordu'da tepki çeken konfetiler nedeniyle gözaltına alınanlardan 3'ü serbest bırakıldı
GİRİŞ 25.10.2021 01:03 GÜNCELLEME 25.10.2021 01:10
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Yeni Ordu Stadı'ndaki karşılaşmanın 52. dakikasında sahaya atılan konfeti ve kağıtlar arasında Kur'an-ı Kerim'den ayetler yazılılar ve Türk bayrağı parçalarının görülmesi üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan Ş.Ö, C.D. ile Ü.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Ordu Adliyesine sevk edilen 3 kişi, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe serbest bırakıldı.

Öte yandan gözaltındaki B.M'nin sağlık kontrolleri sırasında Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde karantinaya alındığı, daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Yeni Ordu Stadı'nda 23 Ekim'de oynanan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği SK-Kırıkkale Büyük Anadolu Spor 3. lig futbol müsabakasının 52. dakikasında sahaya atılan konfeti ve kağıtlar arasında Kur'an-ı Kerim'den ayetler yazılı ve Türk bayrağı parçaları görülmesi üzerine Emniyet Müdürlüğünce tahkikat yapıldığı, konuyla ilgili Ş.Ö, C.D, Ü.T. ve B.M'nin kısa sürede gözaltına alındığı bildirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 51
  • Tek Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün Resmini yapsalardi en Az 10 yil verirlerdi 4 üne
    Cevapla
  • medo 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bu hapishanelerde kimler yatıyor acaba ben bir türlü anlayamadım. Bu memlekette köpekle adam parçalatmak, gasp, birinin evini basmak, orman yakmak, sokakta başörtülü bir kadına saldırmak, teröristleri desteklemek, milletin kutsal kitabına hakaret etmek, hapse girmek için yeterli değil. Hırsızlık, iftira ve yalan söylemek suç değil kabahat bile sayılmıyor artık. Madem iş buysa bunca savcı ve hakime ne gerek var boşu boşuna maaş bari ödemeyin.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün resmi olsaydı yine serbest bırakılırmıydı
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olan herkes bu olayı elinden geldiğince engellemeye çalışmalı ve engellemeli...bu ne nefrettir arkadaş...haa müslüman olmayana sadede saygı duymaları ve dini duygularla oynamamaları gerektiğini hatırlatırım
    Cevapla
  • Beraat ! 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle şeyler ancak İslam ülkelerinde suç olabilir Türkiye'de değil...
    Cevapla
  • Erk 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli ve manevi değerlerini yerlere atacak suç olmayacak. Hem payrapı parçala koy hemde kuranı sonra yerlere at suç olmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez