Mustafa Destici'den 'tezkere' açıklaması!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Mehmetçiğimiz, Tel Rıfat'tan Münbiç, Sincar'a kadar harekatlarını gerçekleştirecek ve oraları terörden temizleyecektir." ifadelerini kullandı.

Mustafa Destici'den 'tezkere' açıklaması!
Mustafa Destici'den 'tezkere' açıklaması!
GİRİŞ 26.10.2021 22:02 GÜNCELLEME 26.10.2021 22:02

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, gerektiği takdirde sınır ötesi harekat ve müdahalede bulunmak üzere Irak ve Suriye'ye gönderilmesi konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin 2 yıl uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresine "evet" oyu verdiğini belirtti.

Mustafa Destici, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Mehmetçiğimiz hem o bölgedeki kardeşlerimizin huzuru ve güvenliği için hem de o bölgeyi terör yuvası olmaktan kurtarmak ve teröristleri temizlemek için nasıl Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı Harekatı'nı gerçekleştirmişse Tel Rıfat'tan Münbiç, Sincar'a kadar harekatlarını gerçekleştirecek ve oraları terörden temizleyecektir, Allah'ın izniyle. Bizim de duamız kahraman ordumuzla birliktedir. Rabb'im kahraman ordumuzu her daim muzaffer eylesin, oradaki mazlumların da yar ve yardımcısı olsun."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Brl 64 4 yıl önce Şikayet Et
    Bravo başkan adam gibi adamsın
    Cevapla
  • Hasan. 4 yıl önce Şikayet Et
    Basiretli ve gerçek milli duruş sergileyenleri taktir ediyor, bu vatana ihanet eden başta hdp olmak üzere destekçi ve yandaşlarını tel'in ediyoruz. Sağol sayın Destici.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Etimesgut Belediyesi'ne operasyon! 2 başkan yardımcısı dahil çok sayıda gözaltı kararı
Süper Lig'de lider değişti! Zirve yarışı alevlendi