Mustafa Destici'den 'tezkere' açıklaması!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Mehmetçiğimiz, Tel Rıfat'tan Münbiç, Sincar'a kadar harekatlarını gerçekleştirecek ve oraları terörden temizleyecektir." ifadelerini kullandı.

Mustafa Destici'den 'tezkere' açıklaması!
Mustafa Destici'den 'tezkere' açıklaması!
GİRİŞ 26.10.2021 22:02 GÜNCELLEME 26.10.2021 22:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, gerektiği takdirde sınır ötesi harekat ve müdahalede bulunmak üzere Irak ve Suriye'ye gönderilmesi konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin 2 yıl uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresine "evet" oyu verdiğini belirtti.

Mustafa Destici, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Mehmetçiğimiz hem o bölgedeki kardeşlerimizin huzuru ve güvenliği için hem de o bölgeyi terör yuvası olmaktan kurtarmak ve teröristleri temizlemek için nasıl Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı Harekatı'nı gerçekleştirmişse Tel Rıfat'tan Münbiç, Sincar'a kadar harekatlarını gerçekleştirecek ve oraları terörden temizleyecektir, Allah'ın izniyle. Bizim de duamız kahraman ordumuzla birliktedir. Rabb'im kahraman ordumuzu her daim muzaffer eylesin, oradaki mazlumların da yar ve yardımcısı olsun."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Brl 64 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo başkan adam gibi adamsın
    Cevapla
  • Hasan. 2 yıl önce Şikayet Et
    Basiretli ve gerçek milli duruş sergileyenleri taktir ediyor, bu vatana ihanet eden başta hdp olmak üzere destekçi ve yandaşlarını tel'in ediyoruz. Sağol sayın Destici.
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetli: Mustafa Destici Başkanımız Bir Akpartili Olarak Şükranlarımızı Sunuyoruz Yeniden Büyük Güçlü Türkiye İçin Sultân Fâtih'in Emaneti İstanbul Âyosofyadan Selâmlıyoruz İstanbul"İlimiz Olarak Sivil Anayasamız Çıkmalıdır Sevinçle Bekliyoruz Malum Fetöcü Hakimlerin Tahribatı Olmuştur Antalya Adliye Sarayı Savcı Ekrem Akkuş Telefon Mesaj Eylemine 149/1 Teşebbüs Vermiştir Adalet Hukuk Antalya Adliyesinde Bitmiştir Müfettiş Gönderiniz Yüzlerce İnsanımızın Delillerini Dikkate Bile Almıyorlar Sivil Anayasamız. (Mesaj"Eylemleri İçin Düzenleme Bekliyoruz) Yüzlerce Mağdur Vatandaşlar UYDURUKTAN"dan Mesaj Suçlarından Yüksek Ağır Hapis Cezası İle Hapis Yatıyor
    Cevapla
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatanı Türkiye olanların sözleri bunlar olmalıdır,tebrikler.
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetli: Mustafa Destici Başkanımız Bir Akpartili Olarak Şükranlarımızı Sunuyoruz Yeniden Büyük Güçlü Türkiye İçin Sultân Fâtih'in Emaneti İstanbul Âyosofyadan Selâmlıyoruz İstanbul"İlimiz Olarak Sivil Anayasamız Çıkmalıdır Sevinçle Bekliyoruz Malum Fetöcü Hakimlerin Tahribatı Olmuştur Antalya Adliye Sarayı Savcı Ekrem Akkuş Telefon Mesaj Eylemine 149/1 Teşebbüs Vermiştir Adalet Hukuk Antalya Adliyesinde Bitmiştir Müfettiş Gönderiniz Yüzlerce İnsanımızın Delillerini Dikkate Bile Almıyorlar Sivil Anayasamız. (Mesaj"Eylemleri İçin Düzenleme Bekliyoruz) Yüzlerce Mağdur Vatandaşlar UYDURUKTAN"dan Mesaj Suçlarından Yüksek Ağır Hapis Cezası İle Hapis Yatıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt