AK Parti Şebnem Şirin için harekete geçiyor! Açıklama geldi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, öldürülen Şebnem Şirin hakkında açıklama yaptı. "Kadına şiddet insanlığın inkarıdır" ifadelerine yer veren Çelik. , "Kadına dönük şiddetle mücadele her alanda daha güçlü sürmelidir." dedi.

AK Parti Şebnem Şirin için harekete geçiyor! Açıklama geldi
AK Parti Şebnem Şirin için harekete geçiyor! Açıklama geldi
GİRİŞ 28.10.2021 09:26 GÜNCELLEME 28.10.2021 09:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Şebnem Şirin cinayeti hakkında açıklama yaptı. 

Resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Sözcü Çelik, "Kaybettiğimiz her can canımızı yakıyor. Kadınların maruz kaldığı şiddet ise tüm canları kahrediyor." ifadelerine yer verdi.

"YARGILAMA SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ"

Kadına şiddet insanlığın inkarıdır. Her kadın cinayetiyle insanlık yok oluyor. 
#ŞebnemŞirin’e Allah'tan rahmet diliyoruz. Kaybettiğimiz her can canımızı yakıyor. Kadınların maruz kaldığı şiddet ise tüm canları kahrediyor.

Kadına dönük şiddeti özendiren ve teşvik eden her sözü mahkum etmeliyiz. Canileri besleyen kültürel ve zihinsel her yaklaşımla mücadele topyekun olmalıdır. Bu mücadele bir politik ve toplumsal tartışma alanı değil, şiddete karşı dayanışma olmalıdır.  Yargılama sürecini yakından takip edeceğiz. 

ŞEBNEM ŞİRİN OLAYI NEDİR?

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde tüyler ürperten bir cinayet işlendi. Kuyumcusu toptancısı olarak çalışan Furkan Zıbıncı, apart dairesinde 25 yaşındaki üniversite öğrencisi sevgilisi Şebnem Şirin ile buluştu. İkili arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan kavga, korkunç bir sonla bitti.

Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Çamlaraltı Mahallesi'nde gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, kuyumcu toptancılığı yapan Furkan Zıbıncı, yaklaşık 1 yıldır yaşadığı apart dairesinde 25 yaşındaki üniversite öğrencisi sevgilisi Şebnem Şirin ile buluştu.

Tartışmanın ardından Şebnem Şirin, Furkan Zıbıncı'yı sırtından bıçaklayarak hafif şekilde yaraladı. Duruma öfkelenen Furkan Zıbıncı, genç kız arkadaşını elleriyle boğdu.

.

.

YORUMLAR 8
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu biriside demiyor ki bu kızın bu adamla ne işi var bir apartman dairesinde. Sonra kadına şiddet. ya bırakın bu işleri
    Cevapla
  • İsmail Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberlerde özellikle "kadına şiddet" demek gerekiyor mu. "İnsana şiddet" demek daha doğru.
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    İslam'ın yaşamdan uzaklaştıkça Bu sorunlar katlanarak çoğalıyor
    Cevapla
  • Derler 2 yıl önce Şikayet Et
    Nahl Suresi - 90: Muhakkak ki Allah adaleti, ihsanı, akrabaya karşı cömert olmayı emreder; hayâsızlığı, kötülüğü ve zorbalığı yasaklar. İşte Allah, aklınızı başınıza alasınız diye size böyle öğüt veriyor. Rabbim bizlere ve nesillerimize İslam şuuru nasip etsin.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    TABİİ Kİ kızlarımız ölmesin. fakat kimse sormuyorki bu kızlarımız ,ailesine tanıştırmadığı, nedir kimin nesidir bilmedikleri erkeklerle sevgili hayatı ,gece hayatı yaşıyor.sonrada bu işler başına geliyor. çok üzücü.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bu olanlar çok üzücü ama bu ülke insanını bu hale getirenler bu ülkenin kendi değerlerini hiçe sayan ve Avrupai yaşam tarzını zorla dayatanlar değil mi ? Erzurum’da sırf şapka takmıyor diye kadın astılar zamanında. Türk erkeğini de Türk kadınını da bozmak için her şeyi yaptılar. Hele şu zamanda artık her şey daha da kötü oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi