Sultangazi Belediyesi ekibinin Türk Bayrağı hassasiyeti

Sultangazi Belediye ekipleri, riskli olduğu için yenilenmek üzere yıkımına başladıkları 50. Yıl Mahallesi Hizmet Binası’nda, duvarda asılı unutulmuş bir Türk bayrağıyla karşılaştı. İş makinesi operatörü yıkıma ara verdi ve bayrağı aldı.

GİRİŞ 30.10.2021 12:40 GÜNCELLEME 30.10.2021 13:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sultangazi Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yeni hizmet tesisleri kazandırırken riskli olduğunu tespit ettiği eski tesisleri de yıkarak yerlerine çok daha gelişmiş yenilerini inşa ediyor. Belediyenin bu kapsamda yıkımına başladığı 50. Yıl Mahallesi Hizmet Binası da, riskli olduğu belirlenmiş yapılar arasında bulunuyordu. Bünyesinde mahalle muhtarlığı ve aile sağlığı merkezinin de bulunduğu bina yıkıldıktan sonra yerine, şık mimarisiyle göz doldururken çok daha geniş imkânlarla vatandaşlara hizmet sunacak yeni hizmet tesisi inşa edilecek.

Belediye ekipleri bugün yıkım işlemlerine devam ederken bir sürprizle karşılaştılar. Yıkım makası ile binanın üst katlarında yıkım işlemine devam eden operatör, duvarlardan birini yıkınca, duvarın arkasındaki kolona asılı unutulmuş bir Türk bayrağı ortaya çıktı. Bunu gören operatör hemen yıkıma ara verdi ve kıskacı kullanarak, büyük bir hassasiyetle bayrağı bulunduğu yerden alıp ekip arkadaşlarına iletti. Ekiplerin Türk bayrağına gösterdikleri hassasiyeti gören çevredeki vatandaşlar da ekipleri tebrik etti.

YORUMLAR 6
  • Maçkalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayrak namustur, namussuzlar anlamaz..
    Cevapla
  • SEBAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel insan.
    Cevapla
  • Aliço 2 yıl önce Şikayet Et
    Başaramayacaklar bu milletin bayrak vatan millet iman sevgisini almayı başaramayacaklar her ne kadar bu yönümüzden vurulsakta
    Cevapla
  • GİZEM 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Razı Olsun
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    söz konusu bayrak´sa bize akan sulkar duurlur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı