Fatih'te scooter denetimi: Kural ihlaline ceza yağdı

Fatih'te elektrikli scooter kullananlara yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde iki günde iki ceza yazıldığını söyleyen sürücü Merdan Matiyev, "Toplu taşıma kullanmamak için scooter aldım daha pahalıya patladı gerçekten" dedi.

Fatih'te scooter denetimi: Kural ihlaline ceza yağdı
Fatih'te scooter denetimi: Kural ihlaline ceza yağdı
GİRİŞ 31.10.2021 13:47 GÜNCELLEME 31.10.2021 13:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyeti Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul genelinde sıklaştırılan elektrikli scooter denetimlerinin bir yenisini Fatih'te yaptı.

Fatih Haseki'de yapılan denetimlerde, iki kişiye aynı şeritte yan yana scooter kullanmaktan 314'er lira, bir başka sürücüye de kaldırımda  scooter kullanmaktan 314 lira ceza uygulandı.

"DAHA PAHALIYA PATLADI"

İstanbul'da yapılan scooter denetimlerinde iki günde iki ceza yediğini söyleyen Türkmenistan uyruklu Merdan Matiyev, "Toplu taşıma kullanmamak için scooter aldım, daha pahalıya patladı gerçekten. Bu nedir yani? İki günde bir ceza yiyorum. Ben hiç anlamadım. Kuralları kimse anlatamıyor. Şu an 314 lira ceza yedim" şeklinde konuştu.

"DÜN TRAMVAY YOLUNDAN GİTTİĞİM İÇİN CEZA YEDİM"

Kesilen cezaya itiraz ederek ödemeyeceğini iddia eden Türkmenistan uyruklu Mahmut Muhammedov, "Dün tramvay yolundan gittiğim için ceza yedim. Bugünde yolun kenarından gelirken yine ceza yedim. Şimdi neden ceza yediğimi bilmiyorum. Belki de yarın kask takmadığım için ceza kesecekler. Aldığımız yerde uyarı vermiyorlar. Madem yasak var bunu satmayacaklar" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • tespit 2 yıl önce Şikayet Et
    neyi anlamadın kaldırım yayalar için.tramvay yolu da tramvaya ait nesini kavramadın
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    scoter ülkeye gelmeden karar alırsın ülkeye girsin ancak kapalı alanlar piknik yerlerinde kullanmak serbest trafikte cambazlık yapar gibi binmek yasak dersin cezası 600 tl kimse almazdı şimdi alan yandı
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce trafikte kendi canlarını ve başkalarını tehlikeye atmayacak şekilde kullanmaları için gerekli olan kurallar belirlenmelidir. İnsanlar dünyanın parasını verip aldıktan sonra yasak koymak yanlış oluyor.
    Cevapla
  • kazma sapı 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim uşaklara selam sömürmeye devam
    Cevapla
  • hknslh 2 yıl önce Şikayet Et
    ya gidin zengine bulaşın kardeşim. adam işinde gücündeyse bulaşmayın, ama trafiği tehlikeye atıyorsa o başka.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar