Çiftlik Bank davasında son dakika gelişmesi

“Çiftlik Bank” soruşturması kapsamında tutuklu bulunan “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın ağabeyi olan ve yakalandığı Uruguay'dan ülkemize iade edilen Fatih Aydın ifade vermek istemediğini söylediği ve susma hakkını kullandığı öğrenildi.

GİRİŞ 04.11.2021 17:27 GÜNCELLEME 04.11.2021 17:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

"Çiftlik Bank" soruşturması kapsamında tutuklu bulunan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın ağabeyi olan ve yakalandığı Uruguay'dan ülkemize iade edilen Fatih Aydın, İstanbul'a getirilmişti.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve dört gün gözaltı süresi bulunan Fatih Aydın'ın İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerine bugün başlandı.

Fatih Aydın'ın İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifade vermek istemediğini söylediği ve susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Aydın'ın yanında getirdiği SD kartın incelemesi devam ederken, Aydın yarın sabah İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilecek.

YORUMLAR 3
  • cakal ali 2 yıl önce Şikayet Et
    o zaman direk ceza sistemi gecilir demek hepsini kabul etmis oluyor ve her sucu icin ayri 50 yil ve toplam da on milyon yil ver zaman kazanma nr direk karar verilecek savunma yok ise butun suclarir zaten kabul etmis direk
    Cevapla
  • ilahi adaleTürkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki o formayı sırtına giyerken emniyet mebsuplari hiç sormadilarmi bu neiş
    Cevapla
  • Deli Dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    akıllı adam polise,ifade verilir mi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!