Yaban keçilerini katleden avcıya dev ceza!

Mersin'in Gülnar ilçesinde, kaçak olarak iki yaban keçisini avlayan avcıya 122 bin 224 lira para cezası kesildi.

Yaban keçilerini katleden avcıya dev ceza!
Yaban keçilerini katleden avcıya dev ceza!
GİRİŞ 05.11.2021 11:08 GÜNCELLEME 05.11.2021 11:09
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Avcının hem iki fişekle sınırlandırılmayan hem de başkası adına kayıtlı olan yarı otomatik av tüfeği kullandığı da tespit edildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Silifke Şefliği ekipleri, Mersin'in Gülnar ilçesi Çukurasma Mahallesi Gevendağı mevkisinde kaçak avcı olduğu ihbarını aldı.

Ekipler, arazide sırt çantası ve poşetle yakalanan avcının hem iki fişekle sınırlandırılmayan hem de başkası adına kayıtlı olan yarı otomatik av tüfeği kullandığını tespit etti.

Ekipler şüphelinin sırt çantası ve poşetinde de silahla vurulmuş 3 ve 4 yaşlarında iki yaban keçisi buldu. Kaçak avlanan kişiye 122 bin 224 lira ceza kesti.

YORUMLAR 24
  • Hukuk.34 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceza çok fazla 5 bin lira olmalı sanki ülkede keçi kıtlığı var bu ne ya böyle cezamı olur hiç?
    Cevapla
  • Adalet isteriz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ödeyecek mi dersiniz?
    Cevapla
  • Erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayır nasıl ödesin
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazdıklarımı iyi okuyup anlayın. Ben herkim her ne sebeple olursa olsun Türk ü abd lisi hiçkimsenin ama hiçkimsenin Devlet Adamı olsun sıradan Vatandaş olsun yaban hayata müdahale etmesini Orman Bakanlığı'nın verdiği iznin gerekçesi ( neymiş efendim bu erkek hayvan 9 yaşına gelmiş üreme yetisini kaybetmiş ondan dolayı Öldürülmesine, Katledilmesine izin verilmiş ) Pardon da siz kim oluyorsunuz da bir cana kıyma hakkını kendinizde buluyorsunuz.Ey siyasetçiler durun artık, İnsanları yaşarken öldürdünüz, hiç olmazsa Hayvanlara, Doğaya dokunmayın.Savunmasız hayvanları sevmeyen insanı da sevmez ÖLDÜRMEYİN YAŞATIN.
    Cevapla
  • NoName 2 yıl önce Şikayet Et
    Keçi kafasıyla satanist ayin yapıyor
    Cevapla
  • izmir 2 yıl önce Şikayet Et
    geçen gün de yabancı bi adam ülkemizde av yapabilmek için 500 bin harcamış ve geyik avladı diye haber yapıyoduz. Madem cezası var elin gavurunun parası hoş mu geldi de izin veriyonuz başkasına. Komple yasaklansın herkese. Çok isteyen varsa çık dağa seni avlayalım o heycanı bi yaşa desin devlet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuşuyor
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti