Şehit ve Harp Malülü Gaziler derneğinden İYİ Parti'li Türkmen'e sert tepki

Bingöl'de İYİ Parti heyetinin geçtiği sırada yaptığı seslenme sırasında İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın küfür etmesiyle ilgili Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Işık sert tepki gösterdi.

Şehit ve Harp Malülü Gaziler derneğinden İYİ Parti'li Türkmen'e sert tepki
Şehit ve Harp Malülü Gaziler derneğinden İYİ Parti'li Türkmen'e sert tepki
GİRİŞ 06.11.2021 00:14 GÜNCELLEME 06.11.2021 00:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mustafa Işık yayımladığı bildiride 05.11.2021 tarihinde  PKK terör örgütü tarafından  1997 yılında şehit edilen İsa Gürmen'in kardesi Tahir Gürmen'in 
Bingöl de İyi partili vekillere verdiği tepki sonrasında İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın küfürlü sözlerini tüm şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi addettiklerini ve nefretle kınadıklarını açıkladı. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık'ın yaptığı açıklama şöyle: 

05.11.2021 tarihinde  PKK terör örgütü tarafından  1997 yılında şehit edilen İsa GÜMREN in kardesi Tahir GÜRMEN in Bingöl de İyi partili vekillere verdiği tepki neticesinde, İyi parti milletvekili  Lütfü Türkkan in şehit kardeşine karşı yaptığı küfürü tüm şehit aileleri ve gazilerimize  yapılmış gibi adlediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz. 

Yine bir Bingöl ziyaretlerinde burası Kürdistan, burada ne işiniz var diyenlere sessiz kalanların,  şehit kardeşi olduğunu söyleyerek benim kardeşim parâmparca oldu demesine rağmen ağza alınmayacak küfürler edilmesi şehitlerimizin ruhunu incitmiş, gazilerimizin yaralarına tuz basmıştır.
 Bu olay HDP ile yapılan ittifakın gün yüzüne çıkışıdır. 
 
Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin  birliği ve beraberliği  için hayatını feda eden şehitlerimizin,  aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce  Milletimiz asla unutmaz.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan  Gazi meclisimiz de  Teröre destek verenlerle işbirliği içerisinde olan,  şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizligi alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren,  hiçbir parti ve  vekil istemiyoruz.

Şehit Aileleri ve Gaziler olarak ;
Her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa  karşısında bizleri görecektir. 
 Kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Mustafa IŞIK
Genel Başkan

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • İstanbul-18 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehidin kardeşinin nezninde Milletimizin namusuna küfredilmiştir. O küfrü kendisine iade ediyor ve Allah'dan bu seviyesiz ahlaksızın dilini kurutmasını niyaz ediyorum.
    Cevapla
  • vanlı hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun iki yakan bir araya gelmesin
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    1- Para cezası 2-Dokunulmazlığı kaldırılsın 3- Meclis genel kurullarında canlı yayınlarında meclis salonunu paspaslama cezası verilsin.
    Cevapla
  • işte 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet türkkanın yanına koymamalı bu saygısızlığı. Kanunen suç. Savcılar göreve. Meclisten atın o adamı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!