KADEM’den İYİ Partili Lütfü Türkkan’a tepki!

Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e hakaret eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’a bir tepki de KADEM’den geldi.

KADEM’den İYİ Partili Lütfü Türkkan’a tepki!
KADEM’den İYİ Partili Lütfü Türkkan’a tepki!
GİRİŞ 06.11.2021 22:05 GÜNCELLEME 06.11.2021 22:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e hakaret eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a bir tepki de Kadın ve Demokrasi Derneği'nden (KADEM) geldi.

KADEM, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türkkan'a tepki göstererek, "Üslubu beyan, ayniyle insandır." Milleti temsil iddiasındaki bir siyasetçinin, şehit yakınını hedef alan bu terbiyesiz ve cinsiyetçi küfrü, ahlaki seviyesini bir kez daha ortaya koymuştur. Yazıklar olsun! #KüfürsüzHayatMümkün" ifadelerini kullandı.

"HER TÜRLÜ KÜFRÜN VE CİNSİYETÇİ DİLİN KARŞISINDAYIZ"

İYİ Parti Genel Merkezi önünde farklı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesine tepki gösteren KADEM sosyal medya hesabından "Lütfü Türkkan'ın, bir şehit yakınına sarf ettiği ahlak dışı küfre tepkimizi, farklı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte İYİ Parti Genel Merkezi önünde gösterdik. Her türlü küfrün ve cinsiyetçi dilin karşısındayız" dedi. KADEM ayrıca İYİ Parti Genel Merkezi önünde "Küfürsüz hayat mümkün!" pankartı açtı.

 

YORUMLAR 2
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar mı az insanla yav. insan bir haber verir! adet yerini bulsun ana hiç bir sonuç da olmasın etkinlikleri bunlar!
    Cevapla
  • Tttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    İade ediyoruz vekile ve iyi partiye,,,özür dileriz,,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor