Şehit İsa Gürmen’in ağabeyi Tahir Gürmen muhalefet partilerine sitem etti!

Bingöl’de İP Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın küfürlü saldırısına maruz kalan şehit İsa Gürmen’in ağabeyi Tahir Gürmen, muhalefet partilerinden kimsenin destek için kendisini aramadığını söyledi.

GİRİŞ 08.11.2021 14:30 GÜNCELLEME 08.11.2021 15:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın küfrettiği şehit İsa Gürmen'in ağabeyi Tahir Gürmen, yaşadığı acıyı anlattı. Gürmen, 83 milyonun öfkesine neden olan skandal olay sonrası muhalefet partilerinden kimsenin destek için kendisini aramadığını söyledi.

Bingöl'de İP Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdikten sonra İP Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın küfürlü saldırısına maruz kalan şehit İsa Gürmen'in ağabeyi Tahir Gürmen yaşananları anlattı.

TEKME VURDU, KÜFÜR ETTİ

Akşener'e gösterdiği tepki sonrası polislerin kendisini bölgeden uzaklaştırdığını dile getiren Gürmen, “Bu (Lütfü Türkkan) arkadan geldi. Sonra boynumu sıkmaya başladı. Bana iki tekme vurdu. Ardından küfür etti. Bir muhabir yanımda geçerken onun mikrofonu açıkmış. Küfür ettiği bölüm o şekilde kaydolmuş" dedi.

Şehit ağabeyinin kardeşi ateş püskürdü! Akşener her yerde bacım bacım diyor ama...Şehit ağabeyinin kardeşi ateş püskürdü! Akşener her yerde bacım bacım diyor ama...

İYİ Partili Türkkan'ın küfrettiği şehit yakınının kardeşi Gümren üzüntüsünü dile getirdiİYİ Partili Türkkan'ın küfrettiği şehit yakınının kardeşi Gümren üzüntüsünü dile getirdi

Şehit annesi de İYİ Partili Türkkan'a tepki gösterdi! Şehit annesi de İYİ Partili Türkkan'a tepki gösterdi!

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Tüm Türkiye'nin tepkisine neden olan skandal hakaret sonrası ne Akşener'in ne Kılıçdaroğlu'nun ne de muhalefet partilerinden bir milletvekilinin kendisini aradığını kaydeden Gürmen, "Lütfü Türkkan benden özür dilemedi. Muhalefet partisi liderlerinden arayanda olmadı, hatta tepki de vermediler. Kimse benimle irtibata geçmedi." diye konuştu. Gürmen, Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

VÜCUDU DAĞILMIŞTI

Tahir Gürmen, İsa Gürmen'in 1997'de şehit edildiği alçak saldırının detaylarını da anlattı. Gürmen, şöyle dedi: "Benim kardeşim PKK'nın bombalı saldırısı sonucu şehit olduğunda 14 yaşındaydı. Savcının ağzından duymuştum. Savcı şöyle demişti: Gördüğümde o kadar dağılmıştı ki vücudu, karıncalar parçalarını çekip götürüyordu. Kardeşimin günler sonra sadece bir serçe parmağını buldular."

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI / SABRİ İŞBİLEN
YORUMLAR 4
  • yener 2 yıl önce Şikayet Et
    işte budur kim terör ve destekcısı cıksın bunlar adı iyi kendi satılmıstır
    Cevapla
  • vatandaş olarak 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet İttifakı belediye başkanları eğer samimiyse, sahte kişilerin sahte hesaptan Başak Demirtaş’a ettiği küfre gösterdikleri hassasiyeti şehit bacısı için de göstersin.
    Cevapla
  • memet 2 yıl önce Şikayet Et
    İP tam da FETÖ. Onlara göre bu küfür şefkat küfürüdür, yani mağdurun iyiliği için o küfür edilmiş.
    Cevapla
  • Melek 2 yıl önce Şikayet Et
    Ona göre işte bu devletin hükümetin Erdoğan'ın kıymetini bilin hepimiz bilelim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!