İYİ Partili Türkkan’dan yeni skandal: O beğeniye tepki yağdı!

Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e hakaret eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın yeni bir skandalı ortaya çıktı.

İYİ Partili Türkkan’dan yeni skandal: O beğeniye tepki yağdı!
İYİ Partili Türkkan’dan yeni skandal: O beğeniye tepki yağdı!
GİRİŞ 07.11.2021 02:10 GÜNCELLEME 07.11.2021 02:13
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İYİ Partili Muhammet Güllük’ün sosyal medya paylaşımında, 1997 yılında henüz 17 yaşında şehit olan Tahir Gümren’in kardeşi İsa Gümren için “Sadece çoban olan kardeşi mayına basmış o kadar!” ifadelerini beğenerek bir skandala daha imza attı.

''SADECE ÇOBAN OLAN KARDEŞİ MAYINA BASMIŞ O KADAR''

Sosyal medyada şehidin şehadetinin “sadece çoban olan kardeşi mayına basmış o kadar” denerek küçümsenmesine ise tepki yağdı. İşte ayrıntılar:

Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e hakaret eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın görüntüleri ortaya çıkınca Twitter hesabından ilk olarak görüntülerin montaj olduğunu dile getirdi. Türkkan ardından bir video hazırlayarak şehit yakınına küfür ettiğini itiraf edip özür diledi. Sosyal medyada ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuyla alakalı harekete geçmemesinden kaynaklı tepkiler gösterilirken, Lütfü Türkkan ise kınandı. Çok sayıda siyasetçi de Türkkan'ın şehit yakınına hakaret etmesine tepki gösterdi.

BİR SKANDALA DAHA İMZA ATTI, ŞEHİDİN ŞEHADETİNİ KÜÇÜMSEDİ!

İYİ Partili Muhammet Güllük ise sosyal medya hesabından Türkkan'ın şehit yakınına küfür etmesini savunmak adına 1997 yılında Bingöl'ün Gözer yaylasında henüz 17 yaşında çobanlık yaparken çatışma esnasında atılan havan bombasıyla şehit düşen İsa Gümren'in şehadetini küçümsedi.

Güllük şu ifadeleri kullandı: "Daha önce Genel Başkanımıza küfreden bu #terbiyesiz trolü 'şehit yakını' diye tanıtarak şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın!. Sadece çoban olan kardeşi mayına basmış o kadar!"

YORUMLAR 171
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhammet Güllük anladığım kadarıyla adam genel başkanınıza hakaret ettiği için bacısına küfür edilmesi sana uygun. Ama kandil iddiasında bulunanlara kılınız kıpırdamıyor. hain gözünüzün içine baka baka burası Kürdistan diyor siz duymazdan geliyorsunuz. Ülkücülük sizlere kaldıysa yandık desene.
    Cevapla
  • Yasasin Cehennem!!! 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlete millete İslama mukaddesata ahlaka karsi azili dusmanliklari azili tutumlarini acikca bildikleri halde CEhennemi HAkedenler ve PEsinden bile bile (oylariyla) gidenlerin sadece dunyada degil mahserdede vebalini unutmamali dunyada kiminle berabersen ahirettede onunla berabersiniz unutma.... azili kafirler munafiklar musrikler fasiklar hacli diyonist kafir batiya usaklik yapanlar ve bunlarin pesinden ne olduklarini bile bile gidenler icin yasasin Cehennem!!!
    Cevapla
  • Capla hama 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz ne skandallar gördük..onlara göre bunda hiç bişey yok
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir dadaş olarak kendimden utandım. Böyle ahlaksızlık olamaz.
    Cevapla
  • vatanını seven 2 yıl önce Şikayet Et
    ne kan abla kan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü