Son dakika: Kocaeli'de öğrenci servisi dereye uçtu

Son dakika haberi: Kocaeli Gebze İlçesi Beylikbağı Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında, bilinmeyen bir nedenden dolayi kontrolden çıkan öğrenci servisi, refüjden dereye uçtu. 2 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralı.

GİRİŞ 09.11.2021 16:19 GÜNCELLEME 09.11.2021 20:31
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: - Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, öğrenci servis midibüsü yoldan geçen bir kadına çarptıktan sonra köprünün korkuluklarına vurarak dereye düştü. Midibüs sürücü ve 21 öğrencinin yaralandığı kazada, aracın çarptığı kadın yaşamını yitirdi.

İÇİNDE ÖĞRENCİLER VAR
Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan yaralılar kurtarıldı. Servis kazasıyla ilgili gelen ilk bilgilere göre araç içerisinde Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencileri vardı. Sağlık ekipleri, yaralı öğrencilere ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdi. Kaza alanından gelen ilk görüntüler de durumun boyutunu gözler önüne serdi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA
Kazanın ardından Kocaeli Valiliği'nden de bir açıklama yapıldı. Vali Seddar Yavuz, öğrenci servisinin bağlantı köprüsünden aşağıya devrildiğini belirterek, çevre ilçelerden olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini dile getirdi.

2 ÖLÜ 20 YARALI
Öğrenci servis midibüsü yoldan geçen bir kadına çarptıktan sonra köprünün korkuluklarına vurarak dereye düştü. Midibüs sürücü ve 21 öğrencinin yaralandığı kazada, aracın çarptığı kadın yaşamını yitirdi.

 

YORUMLAR 58
  • Yozgatli Fetih 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Servis Şoförleri = Trafik Canavarı Yarış pistinde pilot olacak adamları servis şoförü yapmışlar.
    Cevapla
  • sedar 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya her sabah şu servisler İstanbulda da aynı hadi dolmuşları anladık gece gündüz çalışıyorlarda bu servislerin çoğu çift servis atıyorlar hem iş hemde öğrenci öyle acele edip paldır küldür dalıyorlarki
    Cevapla
  • Ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede azami surat 30km/h olmadıkça, daha çok kazalar olur.
    Cevapla
  • Marangoz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yürüsünler kardeş
    Cevapla
  • Harbiden 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne içiyorsan banada alırmısın?
    Cevapla
  • Liseli 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadasimda servisin icindeydi Allahtan bişey olmadan atlattı haber alamadık 2 saat boyunca tlfonu kapalıydı kuzenini bulduk instegramdan sonra annesinin nosunu aldık ancak ulaştık kıza ulaşana kadar öldüm öldüm dirildim
    Cevapla
  • Tuana 2 yıl önce Şikayet Et
    Herhangi biryerden emekli olanlar servis şoförü oluyor. Ucuza çalışıyor çünkü . Dikkat ederseniz çoğu 50 yaş üzeri. Sağına soluna bakmadan gidiyorlar.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    gençler daha çok kazaya sebep oluyor çünkü sabırsızlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası