Aşısızların Kovid-19'dan ölme ihtimali açıklandı! Ürkütücü rakam

Avustralya'nın Yeni Güney Galler Sağlık Departmanı tarafından yayımlanan bir raporda, aşılanmamış kişilerin yoğun bakım ünitelerine girme veya Covid-19'dan ölme olasılığının 16 kat daha fazla olduğu açıklandı. -

Aşısızların Kovid-19'dan ölme ihtimali açıklandı! Ürkütücü rakam
Aşısızların Kovid-19'dan ölme ihtimali açıklandı! Ürkütücü rakam
GİRİŞ 10.11.2021 13:10 GÜNCELLEME 10.11.2021 13:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'nin yeni korona virüs tablosu açıklandı. 9 Kasım'da açıklanan 24 saatlik verilere göre 28 bin 662 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 196 oldu. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tabloda, 2 doz aşılama verilerine de yer verildi. En az 2 doz aşı olmuş 18 yaş üzeri nüfusu kapsayan verilere göre Türkiye'de 2. doz aşılama ortalama yüzde 79,49 oldu. 1. doz ortalaması yüzde 89,73 olurken, 1., 2. ve 3. doz yapılan toplam aşı sayısı 117 milyon 723 bin 821'e yükseldi.

AŞI KARŞITLARI BU DURUMA NE DİYECEK?
Açıklanan tabloya bakıldığında aşının önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Tüm dünyada 5 milyonu aşkın kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Covid-19 pandemisine karşı uzmanlar defalarca aşılanmanın önemine vurgu yaptı. Ancak aşı karşıtları asılsız ve yanlış bilgileri yayarak halk sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Avustralya'dan paylaşılan son veriler ise aşı karşıtlarına net bir cevap niteliğinde.

AŞISIZLARIN ÖLME OLASILIĞI NE KADAR?
Bilim insanları, aşısızların Covid-19'dan ölme olasılığının, tam aşılılara göre 16 kat daha fazla olduğunu ortaya koydu.

YORUMLAR 11
  • takdiri ilahi 2 yıl önce Şikayet Et
    tetbir bizden takdir ALLAH dan . ecel tekdir . ölüm ecel ile gelir sebepler farklidir trafik kazasi kanser corona kalp yetmezligi vs azrail as ve eceli unutup corona ile lüme inanmak sirk kosmnaktir ALLAH dilemezse corona ölüme ecele sebebiyet veremez - asi olup ölende var asi olmayip ölende var
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemdede aynı. Fetönün yerini doldurmaya çalışan iktidara muhaliflik yapan bir cemaat kendi mensuplarına aşı olmamalarını dikte etmiş hirbiri aşı olmuyor. Hastalandıklarındada test vermiyorlar ve gezip hastalığı yayıyorlar. Yatağa düştüklerindede 112 ye bir telefon ve hastanelerin yoğun bakımlarını aylarca meşgul ediyorlar. Devlet, hastaneleri gereğinden fazla meşgul eden aşısızlardan tedavi ücretlerini kendilerinden almalı.
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef zararları ehli sünnet cenaat imam hoca gibi makbul makam isimleri kötü göstererek çok daha fazla zararları olmakta. Rabbim muhafaza eylesin doğru yolu göstersin inşallah
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Sülemancılar. Bunların da fetöden farkı yok. Gerçek bir dini cemaat değil. Masonların elinde. İçlerinde Allah rızası için çabalayana masımlar var. Ama cemaat -aslında cemaat dememek lazım- Yani bu cemaat görünümlü örgüt de fetö gibi darbe yapmadan önce dağıtılmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle, sağlık bakanlığı her gün ölenlerin tam isim listesini yayınlasın. Tek doz, çift doz aşı olanlar ve hiç aşı olmayanlar isimleri ile birlikte internette yayınlansın.. çok basit bir istatistik sonuçta ama yapıyorlar mı? Hayır..
    Cevapla
  • Özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle yaparlarsa işin rengi değişir, bilmemizi istemedikleri verileri paylaşırlar mı hiç
    Cevapla
  • Zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    Gecin artik bunlari. Günü bitmeyenin ölmedigini gören var mi? Iki seneye yakjindir hastalik var, bakin sayilara gecen senelerle karsilastirinca ne kadar artti. Bos korkutmalar bunlar. Hep yabanci devletler dedi haberlerinden biktim. Önemli olan Türk doktorlari ne diyor. Allah ini seven; yalan-yanlis bilgi verenlerin demeclerini yayinlamasin.
    Cevapla
  • Özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç inandırıcı değil!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!