Öğrenci servisinden düşen hostes, yaşama tutunamadı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, hostes olarak görev yaptığı öğrenci servis minibüsünün açık olan kapısından düşüp, başını beton zemine çarparak ağır yaralanan Nilgün Ediz (37), kaldırıldığı hastanede 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Öğrenci servisinden düşen hostes, yaşama tutunamadı
Öğrenci servisinden düşen hostes, yaşama tutunamadı
GİRİŞ 10.11.2021 17:43 GÜNCELLEME 10.11.2021 17:43

Olay, geçen 5 Kasım'da, saat 18.30 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Aliya İzzetbegoviç İlkokulu arkasında meydana geldi. Ümit Çeker (53) idaresindeki öğrenci servisiyle bir öğrenciyi okulun arkasındaki bir adrese bıraktıktan sonra geri manevra yaptı.

Bu sırada öğrenci servisinde hostes olarak görev yapan 1 çocuk annesi Nilgün Ediz dengesini kaybedip, açık olan kapıdan düşerek beton zemine başını çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Ediz'i ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yoğun bakıma alınan Ediz, bugün saat 10.30 sıralarında, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Ediz, ikindide Karpuzlu İlçesi Hatipkışla Mahallesi Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kazanın ardından ifadesi alınıp, serbest bırakılan servis minibüsü şoförü Çeker, Ediz'in ölümünün ardından yeniden gözaltına alındı. Polisin, kazayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor