Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik 'göçmen' görüşmesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Polonyalı mevkidaşı Zbigniew Rau ile telefonda Polonya-Belarus sınırında yaşanan düzensiz göç krizini ele aldı.

Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik 'göçmen' görüşmesi!
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik 'göçmen' görüşmesi!
GİRİŞ 10.11.2021 22:59 GÜNCELLEME 10.11.2021 23:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden edinilen bilgiye göre Çavuşoğlu, sorunun bir tarafı olmamasına rağmen Türkiye'nin sorunun bir parçası olarak gösterilmeye çalışılmasından ve bu çerçevede Türkiye ve Türk Hava Yollarına (THY) yönelik mesnetsiz iddialardan duyulan üzüntüsünü bildirdi ve Türkiye'nin bu iddiaları reddettiğini vurguladı.

Çavuşoğlu ayrıca mevkidaşına bu iddialara ilişkin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gereğini hatırlattı ve bunun için Polonya'dan teknik ekiplerin Türkiye'ye gelmesi teklifinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

Belarus-Polonya sınırında Avrupa'ya göç arayışında olan çok sayıda kişinin mevcudiyeti, iki ülke arasında tansiyonu yükseltti. Belarus, Polonya'yı Avrupa'ya göçme arayışındaki kişilere insani muamele göstermemekle, Polonya yönetimi ise Belarus'u bu kişileri siyasi araç olarak kullanmakla suçluyor.

YORUMLAR 5
  • ali veli 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin içindeki düzensiz göçmenler bitti sıra oraya geldi bravo
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    yaşanan pahalılığın bir nedenide göçmenler,çünkü ülkelerinden gıda maddesi ve mal getirip satıyorlar,bu durumda bizim esnaf zarar görüyor ve zararın acısını çıkarmak için durmadan zam koyuyor.bi bakımada göçmenleri kabul eden yönetime inat onu zor durumda bırakmak için kasten yapıyor.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    mustafa kardeş geçen hafta 5 litresini 85 tl ye aldığım ayçiçek yağına 10 tl zam yaparak 95 tl yaptı. cezaların bedelini vatandaşlardan tahsil ediyorlar . ne haber ?
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin dediginiz gibi olsa ucuzluk olur Pahalılık olmaz
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Pahalılık tekelde olur ise pahalı olur, dediğin gibi olur ise rekabet olur ve ucuzlar. Beş büyükler anlamış fiyatlar tavan yaptı, amma cezayıda yediler, bakalım iyi olur inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"