İstanbul ve Ağrı'da PKK operasyonu!

İstanbul ve Ağrı'da PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda örgütsel içerikli dokümanlar ve dijital materyallerin ele geçirildiği öğrenildi.

İstanbul ve Ağrı'da PKK operasyonu!
İstanbul ve Ağrı'da PKK operasyonu!
GİRİŞ 12.11.2021 10:58 GÜNCELLEME 12.11.2021 11:05

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın farklı sayılı soruşturma dosyaları kapsamında yer alan ve PKK / KCK terör örgütüne maddi destek sağladıkları, örgüt mensuplarına milislik yaptıkları ve örgüt adına kırsal alanında faaliyet gösterdikleri iddia edilen şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendi.

İstanbul'da 6 ilçede 6 ayrı adres ile Ağrı'da 1 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda örgütsel içerikli dokümanlar ve dijital materyallerin ele geçirildiği öğrenildi.

FETÖ'nün TSK'daki mahrem yapılanmasına operasyon: Çok sayıda gözaltı varFETÖ'nün TSK'daki mahrem yapılanmasına operasyon: Çok sayıda gözaltı var

İzmir'de DEAŞ şüphelisine tutuklama! İzmir'de DEAŞ şüphelisine tutuklama!

Son dakika haberi: İstanbul’da terör örgütlerine dev operasyon: Hepsi yakalandı!Son dakika haberi: İstanbul’da terör örgütlerine dev operasyon: Hepsi yakalandı!

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı