Son dakika: Operasyon resmen başladı! Sahadan silinecekler

Son dakika: PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Diyarbakır ve Bingöl illernide "Eren Kış-3 Şehit Jandarma Binbaşı Ercan Kurt" Operasyonu başlatıldı.

GİRİŞ 15.11.2021 11:29 GÜNCELLEME 15.11.2021 12:43
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Diyarbakır ve Bingöl illernide “EREN KIŞ-3 ŞEHİT JANDARMA BİNBAŞI ERCAN KURT (LİCE-SAĞGÖZE)” Operasyonu başlatıldı.

Operasyonda Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (2.103) personel [(134) operasyonel tim] görev alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor. 

YORUMLAR 40
  • Kâmil 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah(c.c.)yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • İbrahim Sarı 2 yıl önce Şikayet Et
    rabbim mehmetlerimizi muhafaza eyle amiiin.
    Cevapla
  • Garib 2 yıl önce Şikayet Et
    Pkk mecliste artı chp li vekiller
    Cevapla
  • emre19 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK yi bitiriz de bu hastalıklı CHP zihniyetini nasıl bitiriz mesele orda,Adamlar Türk milletinin gözüne baka baka PKK adına Teskereye hayır dediler. Sagmizi solumuzu PKK ve Amerika kuşatmış.biz onları bataklıklarin da kurutmak icin askerimize hazrolun komutu veriyoruz CHP zihniyeti vicdanları sizlamadan hayır gidemessiniz diyor.
    Cevapla
  • Bayraktar TB-2 2 yıl önce Şikayet Et
    Yurt içinde ve yurt dışında bitme noktasına gelen pkk'yı tekrar cesaretlendirdi içerideki kripto Bizans artıkları. O kadar hainler ki Şehit cenazeleri eskisi gibi gelmiyor diye ne yapacaklarını şaşırdılar, hükümet eski derme çatma karakollar yerine kalekollar yaptı, yurt içindeki onbinlerle ifade edilen terörist sayısı 170'lere kadar düşürüldü, yerli SİHA'lar her daim tepelerinde artık. Bu yüzden eskisi gibi karakol baskınları olmuyor, artık büyükşehirler'de bombalar patlamıyor, eskisi gibi şehit haberleri gelmediği için içerideki Bizans kriptoları kudurdu. Hala bunların peşinden koşup oy verenler var. Beka sorunu son model cep telefonu alamıyor diye vatan satanlar.
    Cevapla
  • Obo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bak bütün can-ı hınçla alkışlanacak eylemler.. birgün bu coğrafyadan terör örgütleri silinecek.. ve hala ülkesini devlerini ve milletini seven insanların çağı başlayqcak… içinde olanlara ne mutlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası