Başkan Erdoğan'ın konutunun fotoğrafını çekmişlerdi! Yeni detaylar ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çamlıca Kulesi'nden Üsküdar'daki konutunu görüntüleyen İsrailli Mody ve Natali O, çifti ve yanlarında bulunan İ.A. ile ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.11.2021 11:44 GÜNCELLEME 15.11.2021 12:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çamlıca Kulesi'nden Üsküdar'daki konutunun görsellerini çeken İsrailli Mody ve Natali O. çifti ile yanlarında bulunan İ.A. 10 Kasım Çarşamba günü gözaltına alındı. 3 şüpheli,  "siyasal ve askeri casusluk" suçundan tutuklandı.

Şüphelilerin incelenen dijitallerinde Mody ve Natali O.'nun  çektikleri görselleri “Aile"  adını verdikleri gruba anlık olarak paylaştıkları ve Çamlıca Kulesi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutun arasındaki mesafenin de belirtildiği tespit edildi.

Çiftin, kule hakkında teknik bilgileri de not düştüğü belirlendi. Ayrıca, şüpheliler sorgu sırasında mesleklerini 'şoför' olarak bildirdikleri öğrenildi. Tutuklanan şüphelilerin soruşturma kapsamında araştırmalarının devam ettiği ifade edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • arslantürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yılanların yuvası belli, zamanı geldiğinde yuvalarında başlarını ezeceğiz, abd İsrail ve Avrupa yakın zamanda hesap vereceksiniz, hedefimiz kızıl elma olmadığı sürece Türk,e huzur yoktur cihanda.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şöför ? Konutun ölcüm mesafesini ne yapar ? Siyonist her zaman oyun peşinde .Israel devleti bakiyorum pacalar tutuştu
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Nevşin Mengü denen hain bunları savunuyor. Turistmiş gibi gösteriyor. Turist olan fotoğrafını çektiği yerin mesafesini ölçermi
    Cevapla
  • Talha aksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Şişeleyin ambalajlayın Filistine kargolayın.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesafe ölçümü yapmışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!