Ümit Özdağ'dan 'saygı duruşu' dayağına tebrik!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kapalıçarşı'da Atatürk'ün vefatı nedeniyle yapılan saygı duruşunda yürümeye devam eden kişiyi döven esnafla buluştu. Özdağ, vatandaşı döven esnafı tebrik etti.

Ümit Özdağ'dan 'saygı duruşu' dayağına tebrik!
Ümit Özdağ'dan 'saygı duruşu' dayağına tebrik!
GİRİŞ 16.11.2021 02:03 GÜNCELLEME 16.11.2021 02:06
Bu Habere 152 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Özdağ, Kapalıçarşı’yı gezerek Suriyelilerin Türkiye’den gönderilmesi için imza topladı.

Özdağ daha sonra 10 Kasım'da saat 9'u 5 geçe saygı duruşunda durmayan kişiyi döven Cemil Şaer isimli esnafa tebrik ziyaretinde bulundu.

"KARDEŞİM SENİ TEBRİK EDİYORUM"

Özdağ, "10 Kasım'da saat 9'u 5 geçe Atatürk'e yapılan saygı duruşu esnasında terbiyesiz bir adam yürüdü ve işte buna tepkiyi yanımdaki genç kardeşim verdi. Onun verdiği tepkiyle birlikte bütün cadde aynı tepkiyi verdi. Ben de o gün gelip kendisini ve Kapalıçarşı'yı tebrik edeceğimi söylemiştim. Şimdi yanındayım. Kardeşim seni tebrik ediyorum" dedi.

NE OLMUŞTU?

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü nedeniyle saat 09.05'te Kapalıçarşı'da yapılan saygı duruşu sırasında yürümeye devam eden bir kişi, çevredeki esnaf tarafından darp edildi.

YORUMLAR 152
  • Ankara 2 yıl önce Şikayet Et
    Sorsan şimdi bunlar Müslümandır! Kaç defa vakit namazına gidip Allah'ın huzurunda kıyamda durdun ulan sen? Kaç defa M.Kamal için el açıp dua ettin? Şimdi biri der ki onun kendi tercihi gider gitmez... O zaman, Durur durmaz bu da o adamın kendi tercihi!!! Kimse bu reklamın ortağı olmak zorunda değil ve bunun için zorlanamaz. Hepinizin derdi gösteriş yapmak. Hiçbiriniz samimi değilsiniz. Utanmaz herifler Atatürk yerinden çıksa sırf çıkarınız için önünde secdeye bile kapanırsıniz siz! Rabbinin huzurunda on dakika adam gibi durmaktan aciz ve yoksun kalmış birinin terbiyeden bahsetmesi çok ibretlik...
    Cevapla
  • Asli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim adam MÜSLÜMAN senin gibi dinsiz degilki Müslümanliktada yok böyle insana saygi durmak gibi safsata, Müslümanlar bu ülkede senin gibi dinsiz kafirlere saygi gösteriyorda, sen niçin Müslümanlara ayni saygiyi göstermiyorsun EEEY KAFIR seni
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimseye bunu dayatamazsiniz,yazıklar olsun , sadece şunu söylüyorum o kişiyi döven esnafa, yolda yürüdüğü zaman birisi Kutsi değerlerimize hakaret ettiği zaman aynı hassasiyeti gösteriyor musunuz Ben cevap vereyim hayır göstermiyorsunuz bazı insanlar Allah'a peygambere küfür ederken sessiz kalıyorsunuz demek ki sizin Kutsi değerlerinizle bizimkilerin farklı alın Mustafa Kemal Atatürk sizin olsun
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı merak ettim.
    Cevapla
  • Köpek değil insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyetten önce "İNSAN<--> İNSAN a Kulluk yapıyordu" Bu gün ise "TAM TERS"i.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi