3 aylık bebeğinin cenazesini görünce gözyaşına boğuldu

Antalya'da Beyza Nur Erol'un birlikte yaşadığı Mustafa Gaffar (24) tarafından darbedilerek öldürüldüğü iddia edilen 3 aylık Elif Ada Topçu'nun cenazesi, morgdan alındı. Anne Beyza Nur Erol, cenazeyi alırken uzun süre gözyaşı döktü.

3 aylık bebeğinin cenazesini görünce gözyaşına boğuldu
3 aylık bebeğinin cenazesini görünce gözyaşına boğuldu
GİRİŞ 17.11.2021 14:22 GÜNCELLEME 17.11.2021 14:22
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, geçen pazar günü Serik ilçesi Orta Mahalle 1071 Sokak'ta meydana geldi. 4 katlı bir binanın 4'üncü katındaki dairede oturan Beyza Nur Erol ile dini nikahla birlikte yaşadığı Mustafa Gaffar, pazar günü akşam saatlerinde ev kirası nedeniyle tartıştı.

Gaffar, Beyza Nur Erol'u darbedip, ev kirası için biriktirdiği 500 lirayı, telefon alacağını söyleyerek aldı. Bu sırada odada bulunan çiftin 3 aylık kızı Elif Ada Topçu, ağlamaya başladı. Bunun üzerine Mustafa Gaffar, bebeğin başına tokat attı.

Mustafa Gaffar ile Beyza Nur Erol, rahatsızlanan minik Elif Ada'yı Serik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanenin acil servisinde muayene edilen Elif Ada Topçu, evine gönderildi. Dün, saat 11.00 sıralarında çocuğunun nefes almadığını fark eden Erol, sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri, minik bebeği Serik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste yapılan kontrolde, Elif Ada bebeğin hayatını kaybettiği tespit edildi. Morga kaldırılan Elif Ada'nın başında ve alnında darp izleri tespit edildi. Elif Ada Topçu'nun cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.



SUSMASI İÇİN KIZININ BAŞINA VURDU

Polise şikayetçi olan Erol ifadesinde, pazar günü Mustafa Gaffar'ın, kendisini dövüp ev kirası için biriktirdiği parayı aldığını, bu sırada gürültüden korkan kızı Elif Ada'nın ağlamaya başladığını anlattı. Erol, Mustafa Gaffar'ın susması için bebeğin başına vurduğunu söyledi. Gaffar ise polisteki ifadesinde, olay günü minik Elif'in başını çarptığını öne sürdü. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa Gaffar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜÇLÜKLE AYAKTA DURDU

Beyza Nur Erol, bu sabah ailesiyle birlikte bebeğin cenazesini almak için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Annesi ve babası Abdullah Erol'un desteğiyle ayakta durabilen Erol, cenaze morgdan çıkarıldığı sırada ağlamaya başladı. "Bebeğim, bebeğim" diyerek ağlayan kadının koluna giren annesi, ayakta durmasına yardımcı oldu. Elif bebeğin cenazesi, Serik'te toprağa verilecek.

YORUMLAR 16
  • ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Mutlaka idam gelmeli bu canavarları beslemek ve bakımlarını yapmak için milyarlarca para harcanıyor. EYT lidere gelince de kaynak yok.
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Birlikte yaşadığı vay bea hemde nikahsız Bahtiyar sın ey bebek Allah seni cennetine aldı artık geride kalanlar düşünsün.
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ah be kızım neydi derdinde 3 aylık sabiye tokat atabilen bir uyuzla nikahsız yaşıyorsun.. Son pişmanlık fayda etmiyor.. Allah rahmet eylesin. Ne diyelim...
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    KINAMA Mehmet sende yasarsin colugunda cocugunda diyelimki nikali olsaydi ne degisecekti?elbetki örf ve adetlerimiz bizim asla vazgecilmezlerimizdir.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadasim, bir insan cani oldumu, bunun müslümani gavurumu olur Allah askina yaw? Diger cinayetler hep evli insanlar ve ne yazikki en cokta müslüman görünümlü canavarlar isliyor bu katliamlari..
    Cevapla
  • Yatırım Hesap 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah tan korkmayanın yapamayacağı zulüm yoktur.
    Cevapla
  • Arda 2 yıl önce Şikayet Et
    minicik bir yavru yu döverek öldürdürmek Allah'im sana sığınırim. bu dünya da ne zulümleri gördü bu gözler .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı