Son Dakika: Küçük Müslüme'den acı haber geldi

Son dakika haberi... Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın cesedi bulundu.

GİRİŞ 19.11.2021 12:27 GÜNCELLEME 19.11.2021 15:03
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Kış mevsimi nedeniyle Mersin'in sahil kesimlerinde konaklamak için göç eden Sarıkeçili Yörükleri'nden Yağal ailesinin 10 Kasım'da Yanışlı Mahallesi kırsalında çadır kurdukları sırada kaybolan kızları Müslüme'nin bulunması amacıyla yürütülen ve dün havanın kararması yüzünden ara verilen çalışmalara sabahın erken saatlerinde yeniden başlandı.

Bölgedeki arama çalışmalarını, Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı yönetti.

AFAD, itfaiye, jandarma, komando ve belediye ekiplerinin katıldığı çalışmalara bölge sakinleri de destek verdi. Çalışmalarda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki "Pense" adlı kadavra köpeği de kullanıldı.

Kayıp kız çocuğunun cesedi, çadır kurulan bölgeye uzak bir mesafedeki ormanlık alanda bulundu. Müslüme'nin cesedini çadırdan 7 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulunduğu kaydedildi.

Ekiplerin bölge ve ceset üzerindeki incelemesi sürüyor.

Müslüme Yağal'ın yakınları, acı haberin ardından gözyaşı döktü.

Mersin'in Gülnar ilçesi Yanışlı Mahallesi kırsalında 10 Kasım'da çadır kurdukları sırada 3 yaşındaki kızları Müslüme'nin kaybolduğunu fark eden Yağal ailesi bölgede arama yapmış, sonuç alamayınca durumu ilgililere bildirmişti. Aramalardan sonuç alınamayınca AFAD, AKUT, itfaiye ve jandarma ekiplerince kırsal alanda geniş çaplı çalışma başlatılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 150
  • hıghlander 2 yıl önce Şikayet Et
    Kış öncesi...vahşi hayvanlar,ayı,kurt,çakal,bunlar o yaştaki küçük bir çocuğu kaçırabilir.Diş yada pençe izi var mı bir şey yazılmamış.Eğer bunlar yoksa,termal dron v.b. ile ilk günden arama yapılsaydı görülürdü.Ya da husumetlileri öldürüp oraya bırakmıştır.Allah sabır versin.Muhtemelen sakladılar,sonra da katledip oraya bıraktılar.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    önceki haberde ailenin husumetlileri olduğu yazılmıştı,kesin onlardan biri yaptı.demek ortada suç teşkil edecek birşeyler varki ailede birşeyleri gizliyor.polise jandarmaya yeterli bilgi vermiyor.husumet nedenini,herşeyi anlatsalar belki çocuğun katili bulunur.
    Cevapla
  • Bhr 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk tek başına mümkündeğil o kadar yürüsün .ihh .lar.ile neden arama yapılmıyor bunun gibi durumlarda .hani kuş.uçsa görüyoruz.
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Birisi kacirsa iz birakmak istemez gömerdi.
    Cevapla
  • Yörükobalı 2 yıl önce Şikayet Et
    BE Katil Cânîsî Bu Sâbîden NE İSTEDİN de Canına kıydın Bu kesinlikle husumet işi İnşaallah Eşgali bulunur Bu bebeğin 7km gitmesi mümkün mü ve O tepeye çıkması ması MümkunmüRabbim İnşaallah (O' cânî O kayalıklarda Gebertilsin !!!) Yaşamada n Öldürülen Müslüme yavrum!!! Cennetin Küçük meleği Rabbim Rahmet Etsinsin!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…