İsrail ajanı ifşa edildi!

İran hükümetinin yarı resmî yayın organı Fars Haber Ajansı, siber casusluk faaliyetleri yapan İsrailli bir istihbarat yetkilisinin tüm kişisel bilgilerini ifşa etti.

İsrail ajanı ifşa edildi!
İsrail ajanı ifşa edildi!
GİRİŞ 21.11.2021 08:34 GÜNCELLEME 21.11.2021 08:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İran hükümetinin yarı resmî yayın organı Fars Haber Ajansı, siber casusluk faaliyetleri yapan İsrailli bir istihbarat yetkilisinin tüm kişisel bilgilerini ifşa etti. Ajansın haberine göre, söz konusu İsrailli istihbarat subayının adı Ohad Zeidenberg.

Eli kanlı terör devleti İsrail’in elektronik dinleme, izleme ve şifre çözme konularındaki istihbarat biriminde yöneticilik yaptığı belirtilen Zeidenberg’ün, iyi düzeyde Farsça bildiği bildirildi.

Haberde, İsrailli kıdemli istihbaratçının CTI siber tehditler firmasının da CEO’su olarak görev yaptığı, başta Mossad olmak üzere işgalci gücün güvenlik ve istihbarat servislerine İran konusunda yardım sağladığı vurgulandı. 

Zeidenberg’ün doğum tarihi, açık adresi, telefon numarası ve sosyal medya hesaplarını ifşa eden Fars Haber Ajansı, ellerinde çok sayıda İsrailli istihbaratçının kişisel bilgisinin bulunduğunu ve gerekirse bunları da yayınlayacağını duyurdu.

YORUMLAR 5
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı dümen Bu güne kadar İran o kadar havladı sonuç elde koca bir sıfır hani suleymani nin intikamıni alacaklardı hani itraile saldıracaklar di ancak Suriye'de Sünni öldürür Onlar büyük dostlar it iti ısırmaz
    Cevapla
  • Vakkas 2 yıl önce Şikayet Et
    Bulmuşunuz ne güzel yargalıyıp idam edin bir siyonisten dünya kurtulmuş olur
    Cevapla
  • Yallah şöför 2 yıl önce Şikayet Et
    iran ile israil gizlice dostlar. israil iranı bahane ediyor abd den avrupadan dileniyor. iran israili bahane ediyor israili sevmeyenlerden nemalanıyor. iran türkiyenin düşmanı.
    Cevapla
  • Günhan çarım 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu çok doğru iran türkiyenin düşmanı 02 ADIYAMAN
    Cevapla
  • Senceri 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kimseye dost degil, zayif düşersen cekersin bu kadar basit,uluslar arası denkeler boyle saglaniyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi