İzmir'de terör örgütü PKK'ya operasyon: 14 kişi yakalandı

İzmir'de düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK/KCK-YPG/PYD adına faaliyet gösterdikleri suçlamasıyla 3 kişi ile sosyal medyadan örgüt propagandası yaptıkları iddiasıyla 11 zanlı gözaltına alındı.

İzmir'de terör örgütü PKK'ya operasyon: 14 kişi yakalandı
İzmir'de terör örgütü PKK'ya operasyon: 14 kişi yakalandı
GİRİŞ 24.11.2021 10:04 GÜNCELLEME 24.11.2021 10:04

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde PKK/KCK-YPG/PYD adına faaliyet yürüttükleri belirlenen ve sosyal paylaşım sitelerinde terör örgütünün propagandasını yaptığı tespit edilenlere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, örgüt adına faaliyet gösterdikleri suçlamasıyla 3 şüpheli ile sosyal medyadan propaganda yaptıkları gerekçesiyle 11 kişi yakalandı.

Şüphelilerin ikametlerindeki aramalarda ele geçirilen dijital malzemelere el konuldu. Öte yandan, operasyon kapsamında 1 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bakan Soylu açıkladı: 15 Temmuz darbe girişiminde 17 silah kaybolduBakan Soylu açıkladı: 15 Temmuz darbe girişiminde 17 silah kayboldu

Adana'da FETÖ operasyonu: Gözaltına alındılarAdana'da FETÖ operasyonu: Gözaltına alındılar

Altaylı'nın FETÖ'nün 2 numarası ve CIA ajanıyla görüntüleri ortaya çıktıAltaylı'nın FETÖ'nün 2 numarası ve CIA ajanıyla görüntüleri ortaya çıktı

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri