Zekeriya Karaman'ın annesi vefat etti

Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman'ın annesi Güneş Karaman dün sabah hakkın rahmetine kavuştu. 91 yaşındaki Güneş Karaman, bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

GİRİŞ 26.11.2021 16:28 GÜNCELLEME 26.11.2021 19:03
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman'ın annesi Güneş Karaman, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede dün sabaha karşı vefat etti.

SOMUNCU BABA KÜLLİYESİ'NDEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Merhumenin cenaze namazı ikindi namazında Fatih Camii'nde kılınarak naaşı Aksaray'a uğurlandı. Daha sonra memleketi Aksaray'da bugün Somuncu Baba Külleyesi'ndeki cuma namazının ardından son yolculuğuna uğurlanarak Ervah Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

ZEKERİYA KARAMAN ACISINI BU SÖZLERLE PAYLAŞTI

"Çok değerli varlığımız biricik annemi bu sabah rahmeti rahmana gönderdik. Allah makamını cennet etsin. Bütün geçmişlerimize rahmet olsun. Annemizin cenazesi bugün ikindi namazında Fatih Camii'nde kılınacaktır. Daha sonra cenazesi Aksaray'a götürülecek, yarın Cuma namazından sonra Aksaray’da defnedilecektir."

GÜNEŞ KARAMAN'A SON GÖREV

Merhume Güneş Karaman için Somuncu Baba Külliyesi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, eski belediye başkanı ve milletvekili Nevzat Palta ve birçok isim katıldı.

GÜNEŞ KARAMAN'IN NAAŞI AKSARAY'A GÖNDERİLDİ

91 yaşındaki Güneş Karaman için dün Fatih Camisi'nde ikindi vaktinde töreni düzenlendi. Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman ve ailesi, burada taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazına, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Haber7.Com Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, Albayrak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Albayrak, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Mehmet Güney, Deniz Feneri Derneği Başkanı Mehmet Cengiz ve Karaman Ailesi'nin yakınları ile Kanal 7 çalışanları katıldı.

Mustafa Karataş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Karaman'ın naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Aksaray'a gönderildi.

Kanal 7 Medya Grubu olarak, merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 53
  • Halil Karakya 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Murat Kahraman 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, Rabbim Merhûmeyi Rahmetiyle ve Cennetiyle taltif eylesin. Rûhu Şâd Mekânı Cennet olsun. Zekeriya Karaman bey ve ailesine Başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
    Cevapla
  • Amin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun
    Cevapla
  • kel Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Başınız Sağolsun Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesajı aldık, değişimi yapacağız - Gazete manşetleri