Ankara 2 No'lu Baro'nun İlk Başkanı Eyüphan Korkmaz

Çoklu baro sisteminde İstanbul’un ardından Ankara da sandık başına gitti. 3 aday, Ankara 2 No’lu Baro başkanlığı için yarıştı. Eyüphan Korkmaz, 1 oy farkla Ankara 2 No'lu Baro'nun ilk başkanı seçildi.

Ankara 2 No'lu Baro'nun İlk Başkanı Eyüphan Korkmaz
Ankara 2 No'lu Baro'nun İlk Başkanı Eyüphan Korkmaz
GİRİŞ 29.11.2021 10:19 GÜNCELLEME 29.11.2021 10:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çoklu baro sisteminde İstanbul’un ardından Ankara da sandık başına gitti. 3 aday, Ankara 2 No’lu Baro başkanlığı için yarıştı. 447 oy alan Avukat Eyüphan Korkmaz, 1 oy farkla baronun ilk başkanı seçildi. Baro’nun Kuruluş Genel Kurulu, dün AKM Millet Bahçesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seçimde bin 316 avukat oy kullandı.

Bin 241 oy geçerli, 49 oy ise geçersiz sayıldı. Eyüphan Korkmaz 447 oy, Mustafa Semiz 446 oy, Mehmet Hakan Yılmaz ise 348 oy aldı. Böylece Korkmaz 1 oy farkla Ankara 2 No’lu Baro’nun ilk başkanı seçildi.

İstanbul'dan sonra Ankara'da da ikinci baro adımı: İmza süreci başlatıldıİstanbul'dan sonra Ankara'da da ikinci baro adımı: İmza süreci başlatıldı

YORUMLAR 4
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi birine benziyor. hayırlı olsun
    Cevapla
  • HÜSEYİN SAFİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben hep dedimm ki barolardaki sorun 2 nolu baro görüşündeki avukatların seçimlere katılmamasıdır. Aha bu seçim onun göstergesidir. Beş tane kursan ne yazar. En az 2 bin üyesi olan baroda yarısı ancak katılmış seçime. Sadece konuşan ve ancak faaliyete sıra gelince kılını kıpırdatmayan kimselerin çokluğu maalesef devam ediyor. Ama onlar çok konuştuğu için hep onlara bakılarak iş yapıldı ve hep onlar iş başında oldu. Çalışma zamanı arka saflarda bile durmak istemeyen kimesneler ücret zamanı ön saflarda imamın tam arkasını kaptırmıyor kimseye. Yani anlayacağınız bu ikinci baro olayı daha da karmaşıklaştırdı olayı.
    Cevapla
  • Ali Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi oyuyla kazanmış. Hayırlı olsun
    Cevapla
  • ali sadıkkoçak 2 yıl önce Şikayet Et
    hayır lı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!