Yargı dizisinin Ilgaz'ı olay çıkarttı! Kaan Urgancıoğlu muhabire saldırdı...

Kaan Urgancıoğlu alkol alınca kameralara saldırdı! Yargı dizisinde hayat verdiği Ilgaz karakteriyle seyircinin büyük beğenisini kazanan ünlü isimin gecesi olaylı bitti. Önceki gece menajeriyle bir mekanda akşam yemeği yiyen oyuncu, çıkışta muhabirleri ve kameraları karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı. Basın mensuplarının ısrarlı sorularına yanıt vermek istemeyen oyuncu olay çıkarttı!

Yargı dizisinin Ilgaz'ı olay çıkarttı! Kaan Urgancıoğlu muhabire saldırdı...
Yargı dizisinin Ilgaz'ı olay çıkarttı! Kaan Urgancıoğlu muhabire saldırdı...
GİRİŞ 03.12.2021 12:06 GÜNCELLEME 03.12.2021 12:06

Yargı dizisinin Ilgaz'ı olay çıkarttı! Önceki gece menajeriyle bir mekanda akşam yemeği yiyen Kaan Urgancıoğlu, restoran çıkışı muhabirleri ve kameraları karşısında görünce afalladı. Yargı dizisinde canlandırdığı Ilgaz karakteriyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen ünlü oyuncu, dün gece alkol alınca ortalığı karıştırdı. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlamak istemeyen Urgancıoğlu, kameraların üzerine yürüdü. İşte o gece yaşananların detayları...

Bu Saatte Hiçbir Şey Soramazsın Bana

Dün gece bir mekan çıkışı görüntülenen Kaan Urgancıoğlu kameraları görünce afalladı. Yargı dizisinin Ilgaz'ı yanına gelerek soru sorulmasından rahatsız olunca, "Arkadaşlar gecenin bu saatinde konuşmayacağım. 2 saattir bizi beklediğinizi biliyorum. Alkol kullandım, sizinle de konuşmayacağım. Menajerlerimle birlikte yemek yemeğe geldim. Teşekkür ediyorum. Bir şey soracaksan da sabah sorarsın. Bu saatte hiçbir şey soramazsın bana" şeklinde konuştu.

Soru Sorulmaya Devam Edilince Çok Sinirlendi!

Ancak basın mensuplarının ısrarı sürünce olayın rengi değişti. Konuşmak istemeyen ve  iyice sinirlenen Urgancıoğlu, görüntü alan kamerayı tutup görüntü almasını engellemeye çalıştı. Ünlü oyuncunun menajerleri araya girerek ortamı yatıştırmaya çalıştı. Tartışma sonrası kendisine sorular soran muhabirin adını ve çalıştığı kurumun adını öğrenen oyuncu, hiçbir şey söylemeden olay yerinden uzaklaştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...