'Ne dedin sen' deyip tokat atmıştı! Cem Davran yıllar sonra itiraf etti...

Cem Davran bir TV kanalında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Az Önce Konuştum adlı programda sunucu Işık, Cem Davran'a yıllar önce yaşanan Sevda Demirel ve Hande Ataizi kavgasını sordu. Olayla ilgili itiraflarda bulunan Davran, 'Program canlı değildi, bant yayınıydı. Ama olay herkesin gözünün önünde yaşandığı için yayınlandı.' dedi. İşte o olayın detayları...

'Ne dedin sen' deyip tokat atmıştı! Cem Davran yıllar sonra itiraf etti...
'Ne dedin sen' deyip tokat atmıştı! Cem Davran yıllar sonra itiraf etti...
GİRİŞ 03.12.2021 11:04 GÜNCELLEME 03.12.2021 11:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yıllar önce Sevda Demirel ve Hande Ataizi arasında yaşanan ve Demirel'in sinirlenmesi üzerine Ataizi'ye 'Ne dedin sen' deyip tokat attığı olayın perde arkası ortaya çıktı. Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum adlı programa konuk olan Cem Davran, tam 22 yıl sonra yaşanan olayın detaylarını anlattı. İtiraf niteliğinde açıklamalarda bulunan Davran, 'Bant yayınıydı, program canlı değildi. Ama olay herkesin gözünün önünde yaşandığı ve diğer magazin kameraları tarafından çekildiği için o kısım da yayınlandı. şeklinde konuştu. İşte Cem Davran'ın itiraf gibi açıklamaları...

22 Yıl Sonra Gelen İtiraf! "Herkesin Gözü Önünde Olunca Yayınlandı"

Tam 22 yıl önce, İki Kere Kiki adıyla yayınlanan, sunuculuğunu Hande Ataizi ve Cem Davran'ın yaptığı programda yaşanan tartışma yıllarca hafızalardan silinmemişti. Olayla ilgili Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk olan ve konuşan Davran, "Hande Ataizi ile yaptığımız İki Kere Kiki programını ben yazdım. Bunun adı yanlış yazıldı o yüzden öyle kaldı. Aslında İki Kere İki idi. Ancak programın adı yanlış anlaşılınca öyle kaldı. O zamanlar ben şov yapıyordum. Şov karakterlerinin kıyafeti vardı. Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi. Ama o zamanlar magazin kameraları program kayıtlarına girebiliyordu.



Yapımcı görüntüler daha sonradan verilecek dendi ve kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da. Talihsiz bir olaydı bu da. Sevda Demirel kalktı gitti. Başka konuk aldık. Hande Ataizi toparlandı sonra programa geri döndü. O zamanlar herkes şoka girmişti. Programdan çıktıktan sonra 'Ben ne yapıyorum, ben tiyatrocuyum' demiştim. O da aslında teatral bir işti. Bir şov programıydı. Sonrasında çok da güzel bölümler çektik." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    bir nesil bunlarla büyüdü.başka seçenekte azdı.çok şükür şimdi netten dini sohbet bulmak çok kolay.o yıllarda nereden bulcan üstad kadir mısıroğlunun kasedini veya cübbeli hocanın kasedini.şimdi hepsi bol var çok şükür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...