Akşener 28 Şubat'ı çabuk unuttu: O dönem bunlar yaşanmadı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı konuşmada, 28 Şubat'a atıfta bulunarak, ''Başı açık kadın başı kapalı kadının başörtüsüne elini uzatmadı." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 06.12.2021 00:30 GÜNCELLEME 06.12.2021 00:58
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen üye katılım törenine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Akşener, kendisinin İçişleri Bakanı olduğu 28 Şubat dönemine atıfta bulunarak "Kadının başörtüsü üzerinden bir kavga vardı ’başı açık, kapalı’ diye. O zaman o kadınlar birbirlerine düşmediler. Başı açık kadın başı kapalı kadının başörtüsüne elini uzatmadı." açıklamasında bulundu.

İÇİŞLERİ BAKANI OLDUĞU DÖNEMİ UNUTTU

Akşener'in bu sözleri Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Hemşirelik Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenindeki saldırıyı akıllara getirdi. Başörtülü oldukları için törene katılmalarına izin verilmeyen öğrenciler Zöhre Kınık ve Hülya Öztaş, "Kes sesini. Konuşmaya hakkın yok" denilerek sahneden indirilmişti.

Akşener ise o dönemde yaptığı bir açıklamada 28 Şubat kararları için 'Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum, kıyafet yasası da uygulanacak' demişti.

YORUMLAR 119
  • Sas 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz o dönemin Emniyet mensuplarıyız neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
    Cevapla
  • Almancı 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba meral abla bu gerçekten bunlardan bihabermi? Lütfen biri ona bu videoyu göstersin, hemde takımıyla gezerken kameralar karşısında! Bakalım yine gerçek yüzünü gösterecekmi, korumaları o insanlara saldıracakmı...
    Cevapla
  • öfke 2 yıl önce Şikayet Et
    Meralı merak eden yalanlarına bakmasın içişlerbakanı olduğu 8 ayı araştırsın
    Cevapla
  • cinar582 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi Hatırlamak istemediği bölümleri millet de hatırlamıyor zannediyor. Şark kurnazlığı yapıyor. Aslında her haltı çok iyi biliyor hatırlıyor. Yalandan kim ölmüş nasıl olsa şak şakcı takımı ne derse alkışlıyor.
    Cevapla
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş hafızası olmayanın geleceği olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı