Göksu süt iddialarına cevap verdi, Altaylı bile şaştı kaldı!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu süt ve Sayıştay'la ilgili Fatih Altaylı'nın sorularına cevap verirken Altaylı CHP'den açıklama gelmesi için çağrıda bulundu.

GİRİŞ 15.12.2021 00:32 GÜNCELLEME 15.12.2021 19:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu süt ve Sayıştay'la ilgili Fatih Altaylı'nın sorularına cevap verirken Altaylı CHP'den açıklama gelmesi için peş peşe çağrıda bulundu. 

SÜT DAĞITIMI VE SAYIŞTAYLA İLGİLİ İDDİALAR ELİNDE KALDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin süt dağıtımıyla ilgili suç duyusuru ve sonrasında Sayıştay'ın durdurduğu iddialarını gündeme getiren Fatih Altaylı'ya Tevfik Göksu, böyle birşeyin olmadığını söyledi. Göksu, Sayıştay'ın sadece sütü neden ihalesiz aldığını sorduğunu, neden süt dağıttın diye sorgulamadığını belirtirken " Ama Sayıştay niye dağıtıyorsun diye algı yapmaya kalktılar." dedi.

Fatih Altaylı, bu kez değerli izleyiciler ve İBB yöneticileri en ufak bir itirazınız varsa benim cep telefonuma mesaj atabilirsiniz, arayabilirsiniz, editörlerime bilgi verebilirsiniz" çağrısında bulundu. 

HALK EKMEK BÜFELERİ İDDİALARINA BELGELERLE CEVAP

Tevfik Göksu daha sonra halk ekmek büfeleri ile ilgili iddiaları gündeme getirdi. Altaylı "Siz halk ekmek büfelerinin çoğaltılmasını engellediniz" demesi üzerine Göksu, "Evraklar belgeler , meclis kararları burada. Biz evet dedik.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • GÖRHELE 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Bey ben sıradan bir vatandaş olarak televizyonda sizin programınızı izliyorum Cübbeli Ahmet Hoca'yı alçaltmak aşağılamak için kendisini programa çağırdım sonra da kendisiyle dost oldunuz bu da böyle bir şey olabilir mi sizce tamam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe