3 gün süren kavga! Köpek yumurtaları yiyince...

Aksaray'da meydana gelen olayda komşu iki aile birinin köpeğinin diğerinin kümesindeki yumurtaları yemesi yüzünden çatıştı. Polisin ayırdığı kavgada 23 kişi gözaltına alındı.

3 gün süren kavga! Köpek yumurtaları yiyince...
3 gün süren kavga! Köpek yumurtaları yiyince...
GİRİŞ 16.12.2021 06:12 GÜNCELLEME 16.12.2021 06:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesi, 5272 Sokak'ta oturan Esen Erel’in (50) müstakil evinde beslediği köpek, karşı komşusu olan İsmail Yılmaz’ın (30) bahçesine girdi. Köpek, buradaki kümeste bulunan tavuk yumurtalarını yedi.

Bunu gören Yılmaz, eline aldığı tüfek ile köpeğe ateş etti. Sesler üzerine dışarı çıkan Erel, komşusuna müdahale etmek istedi. Yılmaz bu sefer namluyu Erel’e çevirdi ve tetiğe basıp yaraladı.

TAŞ, SOPA, TÜFEK…

Bunun ardından ikilinin aileleri kavgaya tutuştu. Tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada İsmail Yılmaz ve Burcu Yılmaz yaralandı. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, kalabalığı dağıtırken yaralılar hastaneye kaldırdı.

90 POLİS MÜDAHALE ETTİ

Olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen iki aile arasındaki öfke dinmedi. Taraflar bugün de birbirine girdi. Gizli bölgelerde nöbet tutan polis ekipler, anında olaya müdahale etti. Ancak bölgedeki polisler yetersiz kalınca takviye ekip geldi. Yaklaşık 90 polis, iki tarafı sakinleştirmeye çalıştı.

Güvenlik güçleri, zaman zaman havaya uyarı ateşi açarken basın mensuplarında kavganın ortasında kaldı. Sokağı adeta abluka altına alan polis ekipleri uzun namlulu silah ve çelik yeleklerle bölgede güvenliği sağladı. Kavgaya karışan 23 kişi gözaltına alındı.

YORUMLAR 4
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef 10 senem aksarayda heba oldu.dedikleri bölçe kıraç hasan dağı eteklerinde,osb yolu ğzerinde saçma sapan bir yerleşim yeridir.insanlar eğitimsiz ve kabadır.yolda atlar gezer,kural falan tanıyan yoktur.işte olay tam burda olmuş.normal yani.sıradan aksaray haberleri.son 1 haftada aksaray adana haberlerini geçmiş durumda.Allah ıma binlerce şükür ki 2 sene önce Tekirdağ a taşındık.Hayat artık daha güzel.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah akil fikir versin haberim olsaydi size 1 palet yumurta alirdim
    Cevapla
  • Urfalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesele yumurta değil, bunların arpası fazla gelmiş bence. ne günlerden geçiyoruz vay Türkiye'min haline vay.
    Cevapla
  • Alim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu insan müsveddesi nin o köpekten ne farkı var zararını temin etmesini istersin olur biter yani bu nasıl bir canilik. Biraz insan olun artik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası