Son Dakika: Stokçuluğa ilişkin kanun teklifi Komisyon'da kabul edildi!

Son dakika haberi... Stokçuluğa karşı caydırıcılığın artırılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonunda kabul edildi.

GİRİŞ 16.12.2021 21:24 GÜNCELLEME 16.12.2021 21:35
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız başkanlığında 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni görüşmek üzere toplandı.

Komisyon Başkanı Altunyaldız, stokçuluk, LPG rafinericileri ve limanların işletilmesine ilişkin düzenlemeler öngeren teklifle, Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak, dış ticaretteki rekabetçi gücünü geliştirecek, ekonomik büyümeyi ve kalkınmayı hızlandıracak yatırımların genişletilmesinin amaçlandığını söyledi.

Teklifte imzası bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da teklifin detayları hakkında komisyona bilgi verdi. Çolakoğlu, teklifle; üretime verilen önemi ve desteği gösterdiklerini vurgulayarak, birçok sanayi alanında yerli üretime destek verildiğini aktardı.

KOMİSYON'DA KABUL EDİLDİ

Stokçuluğa ağır yaptırım getiren düzenlemeleri de içeren yasa teklifi TBMM Sanayi Komisyonu'nda kabul edildi.

Son dakika haberi: Sıfır araç stokçuları 'yok artık' dedirtti! Vatandaş isyan ettiSon dakika haberi: Sıfır araç stokçuları "yok artık" dedirtti! Vatandaş isyan etti

YORUMLAR 132
  • Muzaffer 2 yıl önce Şikayet Et
    Istanbulda halde Kabakları çöpe atanlara naptınız?
    Cevapla
  • ÖZDEN 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet döviz hesaplarına el koymalı veya mühlet vermeli 1 hafta süre dövizi bozdurun yoksa hesaplara el konulacak demeli. Veya döviz hesapları olanlardan vergi alınmalı. Seçimde oy kaybederim korkusu yaşanmamalı zaten bu dövizciler akp li insanlar değil ülkeyi batması için örgütlenen karektersizler. Akp artık dikdatör olmalı. Borusu ötmeyen devlet başkanı istemiyorum ben. Türkiyede ve türk isem türk parası olmalı dövizcilere çözüm bulunmalı. Ben bi adam dövizden 100 bin kazanacak diye dükkanımı kapatamam. Devlet hangi vatandaş kendine daha faydalı ona bakıp ilerlemeli
    Cevapla
  • Çağdaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Stoklanan mala devlet el koysun. Normal fiyatından satılsın. Stokcular ceza alsın. İhbar edene ödül verilsin.
    Cevapla
  • A. İVME 2 yıl önce Şikayet Et
    Doları alıp üzerine gurk tavuk gibi oturmak, stokçuluk değil mi.
    Cevapla
  • TürkMücahid 2 yıl önce Şikayet Et
    fabrikaların..HANGİ FİRMALAR FATURA KESTİĞİNE BAKIN. Gidin oradan nerelere dağılmış iz sürün..! stoklarının giriş çıkışlarını denetleyin. Bu kadar basit.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!