Amcasını öldüren genç kıza ceza indirimi

Samsun'da amcasını bıçaklayarak öldürmekten yargılandığı mahkemece 15 yıl hapis cezasına çarptırılan genç kız yeniden yargılanarak cezası 12 yıl 6 ay hapis cezasına indirildi.

Amcasını öldüren genç kıza ceza indirimi
Amcasını öldüren genç kıza ceza indirimi
GİRİŞ 17.12.2021 18:01 GÜNCELLEME 17.12.2021 18:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Yaylageriş Mahallesi'nde 22 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Bekir Özdemir (63) ile bahçe kenarına dökülen çöp yüzünden kardeşinin kızları Sedanur Özdemir (24) ve Ebru Özdemir arasında kavga çıktı. Kavgada Bekir Özdemir'in yeğenlerine sopa ile saldırdığı iddia edildi. Bu sırada Sedanur Özdemir, amcası Bekir Özdemir'i bıçakladı.

Ağır yaralanan 5 çocuk babası şahıs kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra jandarma tarafından gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Sedanur Özdemir 06 Şubat 2020 tarihinde yargılandığı Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesince 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, 'Sedanur Özdemir'in öldürdüğü amcasının kendisine ve kardeşine haksız hakarette bulunduğu' gerekçesiyle bu yönde ceza indirimi yapılması talebiyle kararı bozdu. Bugün Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yeniden hakim karşısına çıkan Sedanur Özdemir bu kez 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk halinin devamına karar verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    ayni seyi erkek yapsa idam derler agir ceza verilir indirim ne en az bu sucun 40 yil cezasi var cezalar erkeklere tam kadinlara niye indirimli uygulanir sacmalik
    Cevapla
  • Canik 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp yüzünden yazık olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı