Her şey 'berbat' oldu... Ekrem İmamoğlu vatandaşa bunu reva gördü!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu işlek metro durakları dahil olmak üzere çoğu istasyondaki yürüyen merdivenlerin bir kısmını vatandaşın kullanımına kapattı. Uzunçayır’daki akan suya da saatlerce çözüm bulunamadı.

GİRİŞ 20.12.2021 11:06 GÜNCELLEME 20.12.2021 11:11
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Ramazan Dengiz/Haber7

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2019 yılından bu yana yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi, her hafta yeni olumsuz gelişmelerle gündeme geliyor. Seçim dönemi verilen vaatlerin tutulamaması bir yana, AK Parti döneminden kalma ıslahatlar dahi olması gerektiği gibi kullanılamıyor. İlk olarak, 2012 yılında vatandaşın hizmetine açılan M4 Metro Hattı’nda son derece ilginç bir uygulamaya gidildi. Hafta sonu hemen hemen bütün metro istasyonlarındaki yürüyen merdivenlerin bir bölümü hiçbir gerekçe gösterilmeden halkın kullanımına kapatıldı. Valiz ve benzeri yük taşıyan vatandaş da metro giriş - çıkışlarında büyük sorun yaşadı.

CHP'li İBB'nin onarmadığı asansör engelli vatandaşlara zor anlar yaşattı!CHP'li İBB'nin onarmadığı asansör engelli vatandaşlara zor anlar yaşattı!

Mahmutbey Mecidiyeköy Metro hattında skandal görüntü!Mahmutbey Mecidiyeköy Metro hattında skandal görüntü!

Can Ataklı'nın İBB isyanı: İnsana İllallah dedirtiyorCan Ataklı'nın İBB isyanı: İnsana İllallah dedirtiyor

DEVİR YÜRÜYEN MERDİVENDE YÜRÜME DEVRİ

İstanbul'un trafiğinde pay sahibi olmamak için hafta sonu toplu taşımayı tercih eden insanlar, metroya vardıklarında çalışmayan merdivenlerle karşılaştı. Uzunçayır Metro durağı gibi kalabalık duraklar dahil olmak üzere, çoğu duraktaki yürüyen merdivenler kullanıma kapatılmıştı. Seçim öncesi İstanbul'un ekonomik hacmine sık sık atıfta bulunan Ekrem İmamoğlu, yürüyen merdivenleri hedef tahtasına oturttu. Halk da, metro giriş-çıkışlarında büyük sorun yaşadı. 

METRODA AKAN SUYA ÇÖZÜM BULUNAMADI

Uzunçayır Metro istasyonunun girişinde yere damlayan su için son derece ilkel bir uygulama vardı. Belediye, tavandan yere damlayan suyu ilk başta küçük bir kova ile kontrol altına almak istedi. Kova işe yaramayınca bu kez daha büyük, daha geniş bir kasa koyuldu. Sabahki görüntü, akşama kadar değişmedi. Saatlerce tavandan akan suya çözüm üretilemedi. 

İstanbulluların metrobüs çilesi başladı: İBB sınıfta kaldıİstanbulluların metrobüs çilesi başladı: İBB sınıfta kaldı

METROBÜS DURAKLARI İNSAN YIĞINIYLA DOLU

CHP'li yönetim başa geldikten sonra Altunizade Metrobüs durağındaki insan kuyruğu için aylarca çözüm aranmıştı. Aradan geçen 2.5 yılda Altunizade'deki kuyruk sorunu çözülemedi. Bu sorun çözülemediği gibi Uzunçayır, Söğütlüçeşme, Zincirlikuyu, Mecidiyeköy ve hatta Çağlayan da kuyruk kervanına katıldı. Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro hattındaki arızadan ötürü seferler Çağlayan üzerinden devam ederken; bu bölge de insan sirkülasyonunun yoğun olduğu duraklar arasına girdi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 64
  • Mithat 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri köstebek gibi yerin altını ve üstünü raylar ile donatır, birileri de bırakın yeni bir şeyler yapmayı, hazır sistemi çalıştıramaz. Çünkü chp den hizmet beklemek katır'dan yavru beklemek gibidir.
    Cevapla
  • Karakaçak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tasarruf yapmak zorunluluğunun sebebi Ekonominin kötü yönetimidir.Bunu sende çok iyi biliyorsun gardaş.3 günlük kur ve zam farkının belediyeye maliyeti 15 milyar dolar.Bana maliyeti 1300 TL
    Cevapla
  • Mithat 2 yıl önce Şikayet Et
    Tasarrufu iki milyara yakın iett bakım ve onarım ihalesi ile sekiz yüz küsur milyonluk milyonluk tanıtım reklam vs giderlerinden yapsa nasıl olur?
    Cevapla
  • Ercan 58 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi len troll su akincami yoksa metrobüs gelmeyince mi 15 milyar dolar sen sözcü de cumhuriyette yaz buralar sana göre değil
    Cevapla
  • ErektusSOkares 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp demek sabatay sevi demek vatana ihanet demek
    Cevapla
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    herşey daha güzel oluyor,
    Cevapla
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal Ekrem hersey çok güzel oluyor Cumhurbaşkanlığını çoktan hakettin. Pes valla harcanıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti