Vatandaşın "halk ekmek" isyanı: Bir haftadır ekmek yok

İstanbul'da Halk Ekmek büfesinde bir haftadır ekmek olmaması vatandaşı isyan ettirdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan bir vatandaş, "Burası halk ekmeğin satıldığı yer. Bir haftadır geliyorum ekmek yok" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 22.12.2021 14:37 GÜNCELLEME 22.12.2021 14:42
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

İstanbul'da bir vatandaş, Halk Ekmek büfesinde ekmek olmamasından şikayet etti. Sosyal medyadan paylaşım yapan vatandaş, "Burası halk ekmeğin satıldığı yer. Bir haftadır geliyorum ekmek yok" ifadelerini kullandı. 

Büfede görevli kişi, "Neden ekmek yok" sorusunu, "Yollamıyorlar ağabey" diye yanıtladı.

İstanbul, Ankara ve İzmir yönetimlerindeki usulsüzlükler Sayıştay raporundaİstanbul, Ankara ve İzmir yönetimlerindeki usulsüzlükler Sayıştay raporunda

Halk Ekmek büfelerini siyasi propaganda malzemesi yapan İBB’nin kirli oyunu ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu’nun yönetime gelmesiyle hem ekmek üretim kapasitesinin düşürüldüğü hem de dağıtım noktalarının azaltıldığı öğrenildi.

Halk Ekmek'te kirli oyun: Üretim düşürüldü, dağıtım noktaları azaltıldıHalk Ekmek'te kirli oyun: Üretim düşürüldü, dağıtım noktaları azaltıldı

YORUMLAR 160
  • _(1453)_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendi beceriksizliğini bile sayın cumhur başkanımızın üzerine atıyorlar İBB başkanı nerede 19 senedir tıkır tıkır ekmek çıkaran halk ekmek şimdi niye çıkarmıyor çünkü bu işler ehlinin elinde güzel çaylak ve çakalların işideğil.
    Cevapla
  • Bedri 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben 5-6 yıldır Halk ekmekten ekmek alırım. Şu Başakşehir bölgesinde yaşıyorum Halk ekmek büfe sahibine soruyorum neden ekmek erken bitiyor diye büfeci evet dışarıda ekmek pahalı doğru Halk ekmeğe yöneliş var bu gerçek ama önceden 20 kasa ekmek gönderdiğin büfeye şimdi 5 kasa ekmek gönderirsen bunun üzerine de siyaset yapmaya çalışırsan bu millet bunun hesabını öyle bir sorarki yaşarsın İmamoğlu bırak algı siyasetini yalan siyasetini
    Cevapla
  • ARAS 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem ve yandaşları hain milleti oy için zora sokuyorlar .. AKP'ye karşı kışkırtma içindesiniz ama herkes bunun sizin beceriksizliğinizin olduğunu biliyor. Hainler 2023 tokat değil tekme yiyeceksiniz
    Cevapla
  • Hakan sert 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende duzenli halk ekmekten ekmek alirim fakat hic bir zaman ekmek yok durumuyla karsilasmadim. Gelen ekmek yogun talep uzerine zaten hemen bittigi icin bu vatandas erkenden kuyruga girecek vede alacak ekmegini. Sonrada gidecek kendisini yonetenlere ben ekmegi 3 vede 3.5 tl ye neden alamiyorum dye hakli isyanini yapacak hakkini sorup arayacak, bukadar basit !!!
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru,kuyrukta beklerken gördüm,bi sabah,bi akşam kapalı belediye kamyonuyla ekmek geliyor,15-20 kasa ekmek anca veriyorlar,zaten -halk ekmek- dediğin minicik kutu kadar dükkan.50-60 kişilik kuyruğa 15-20 kasa ekmek yeter mi.alanda 5-6 tane birden alıyor,kuyruğun yarısı eli boş dönüyor alamadan.ve düşüne biyormusunuz,koskoca İst-İkiteli semtinde 2 tanecik kutu kadar halk ekmek satış yeri var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!