FETÖ firarisi Can Dündar'dan dolar yorumu: Böyle giderse Erdoğan seçimi kazanır

Daha önce dolardaki artış için "Bu kriz siyasi krize evrilmeli" diyen FETÖ firarisi Can Dündar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni ekonomi modeli ve etkileri üzerinden muhalefete yüklenerek "Böyle giderse Erdoğan seçimi kazanır" dedi.

GİRİŞ 22.12.2021 23:25 GÜNCELLEME 23.12.2021 01:21
Bu Habere 287 Yorum Yapılmış

MİT tırlarının durdurulması davasında hapse mahkum edilen FETÖ firarisi Can Dündar, yaşanan ekonomik gelişmeler üzerinden muhalefet partilerini hedef aldı. Erdoğan'ın halkla kurduğu bağa ve vatandaşın muhalefete güvenmemesine vurgu yapan Dündar, "Muhalefetin ekonomi kurmayları, hala bir ortak bir programla, bir gölge kabineyle ortaya çıkamadı. AK Parti yapıyor, muhalefet bakıyor. Böyle giderse Erdoğan seçimi kazanır" dedi.

"AK PARTİ YAPIYOR MUHALEFET BAKIYOR"

Erdoğan'ın halkla kurduğu bağa ve vatandaşın muhalefete güvenmemesine vurgu yapan Dündar, "Ülke batmanın eşiğinde muhalefetin ekonomi kurmayları, hala bir ortak bir programla, bir gölge kabineyle ortaya çıkamadı." ifadelerini kullandı.

Dolardaki düşüş için 'alım fırsatı' diyen Durmuş Yılmaz çark ettiDolardaki düşüş için "alım fırsatı" diyen Durmuş Yılmaz çark etti

YORUMLAR 287
  • Halil Akman 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan haini....
    Cevapla
  • Kayıboyu 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan haini ermeni soytarısı, Güzel Ülkemde işler iyiye gittikçe kuduruyorsun yine uzaktan havlamaya başladın. Senin gibi düşünen ağababaların ve hanımağaların REİS'i deviremeyeckler. DEVLETIMIZIN YANINDAYIZ.
    Cevapla
  • Dadas 2 yıl önce Şikayet Et
    Söyleye deyil söyleyene bak.can efendi tabiki kazanacak
    Cevapla
  • can 2 yıl önce Şikayet Et
    Hain Neden Kacdin he MADEM SUCUN YOK KACMA HE ALMANLARIN KUKLASI OLDUN FETÖNPN KULU OLDUN
    Cevapla
  • MUSTAFA 2 yıl önce Şikayet Et
    hain olunca insan şeref ve haysiyet yoksunu olunca bir insan ona artık bir şey demeye yazmaya bile gerek yok...kininizde,vatansızlığınızda alçaklığınızda boğulun inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...