Sahte polisler spor salonundaki genci karnından vurup kaçtılar

Ümraniye'de bir spor salonunda darp ettikleri 19 yaşındaki genci karnından vurup kaçan saldırganlar kayıplara karıştı. Kendilerini polis olarak tanıtan saldırganların polis olmadığı ortaya çıktı.

Sahte polisler spor salonundaki genci karnından vurup kaçtılar
Sahte polisler spor salonundaki genci karnından vurup kaçtılar
GİRİŞ 24.12.2021 18:50 GÜNCELLEME 24.12.2021 18:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ümraniye, Dudullu'da geçtiğimiz günlerde lüks bir spor salonunda yaşanan olayda 19 yaşındaki Emirhan Uymaz karnından vurularak yaralandı.

'BİZ POLİSİZ DİYEREK, KARNINDAN VURDU'

Hemşire olduğu belirtilen Emirhan Uymaz, üye olduğu spor salonunun soyunma odasında kendisine omuz atan saldırganlara 'Ne oldu abi?' dedikten sonra saldırganlar Uymaz'a 'işine bak' cevabını verdi. Daha da ileri giden saldırganlar, Uymaz'ı darp etmeye başladı. Uymaz'ın arkadaşlarının araya girmesiyle birlikte saldırganlardan Hüseyin Mısır, 'biz polisiz' dedikten sonra emanet dolabından silahını alarak Uymaz'ı karnından vurdu.

'POLİS DEĞİLLER'

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Uymaz kısa bir süre önce taburcu edildi. Yaşanan olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken saldırganlar halen yakalanamadı. Saldırganların ifade ettikleri gibi polis olmadıkları da belirtildi.

'GÜÇLÜ OLAN HAKLI DEĞİLDİR, HAKLI OLAN GÜÇLÜDÜR'

Yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunan baba Mücahid Uymaz, ''Biz polisiz' deyip gelip, Hüseyin Mısır, gidip silah alıp benim oğluma ateş ediyor. Güçlü olan haklı değildir, haklı olan güçlüdür. Adalet tecelli edecektir. Güvenli diye buraya gönderdik, oğlumuzu vurdurup gönderdiler.'' ifadelerini kullandı. 

''SALDIRGANIN AĞABEYİNİN POLİS VE SAVCILARLA FOTOĞRAFLARI VAR''

Baba Uymaz, saldırgan Hüseyin Mısır'ın halen yakalanmamasının ardından, sigortacılık işiyle uğraşan ağabeyinin savcı ve polislerle olan fotoğraflarını işaret ederek, şüphelerini dile getirdi.

SPOR SALONUNA SİLAHI NASIL SOKTU?

Spor salonuna da tepki gösteren baba, spor salonlarına silah sokulmaması yasağına rağmen o silahın oraya nasıl girdiğinin de araştırılması gerektiğini vurguladı. 

YORUMLAR 9
  • Texaslıoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte Texas'a döndürülmüş Yeni Türkiye'den günlük manzaralar ...
    Cevapla
  • türkiyem 2 yıl önce Şikayet Et
    nasil bir toplum olduk bunlardan ne vatana ne millete bir fayda dokunur dinsiz imansiz ahlaksiz yaratikklar hicmi ALLAH korkusu yok sizde
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    bu suclarin cezasi idam olacak vur kac sonra kader kurbani ne bu ya elinde silah alan katliam yapiyor
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl ve ne biçimsiz DÜNYA?Bundan daha BÖYÜK ne olabilir?Ben spor salonuna gideceğim adamlar gelip elini,kolunu,başını sallayarak beni vurup KAÇACAKLAR, KAÇACAKLAR.KAÇACAKLAR diyorum kaçmışlar zaten işte en ALÇAKLIK dense dense buna denir.ALÇAKLAR ALÇAKLAR ALÇAKLAR!
    Cevapla
  • ismayil 2 yıl önce Şikayet Et
    merak etme yaralının babası.her kim olursa olsun saldırgan sahte polisi devletimiz yakalar kanuna teslim ederve kanunda gereken cezaýı verir.ha ...savsanırsa bu olay...savsaklayanlarda aynı muameleyi görür.
    Cevapla
  • el_turco 2 yıl önce Şikayet Et
    adli kontrol alır ne cezası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”