Cumhurbaşkanı Erdoğan, pitbull saldırısına uğrayan Asiye'nin babasıyla görüştü

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in babası Hüseyin Ateş ile telefonda görüşerek bilgi aldı.

GİRİŞ 26.12.2021 11:01 GÜNCELLEME 26.12.2021 11:41
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Gaziantep'te, pitbull cinsi köpeklerin saldırısı sonucu Asiye Ateş'in ağır yaralanmasının ardından gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'u tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ERDOĞAN MİNİK ASİYE'NİN BABASIYLA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 yaşındaki Asiye Ateş'in babası Hüseyin Ateş ile telefonda görüşerek bilgi aldı. Erdoğan görüşmede durumla ilgili "O konuda da gerek vali bey gerek bizim belediye başkanımız Fatma hanım (Fatma Şahin) inşaAllah onlar gereğini yapar" dedi.

"NAMAZLARIMDA DA DUA EDECEĞIM"

Asiye Ateş'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, "Asiye'nin gözlerinden öpüyorum. Rabbimden şifalar diliyorum. Namazlarımda da dua edeceğim inşallah. Allah sabırlar versin." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep'teki pitbull saldırısına ilişkin paylaşımCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep'teki pitbull saldırısına ilişkin paylaşım

Pitbull saldırısında ağır yaralanan Asiye'nin babası: İşten kovuldum, evimden taşınacağımPitbull saldırısında ağır yaralanan Asiye'nin babası: İşten kovuldum, evimden taşınacağım

Gaziantep'te iki 'pitbull'un saldırdığı çocuğun ailesi yaşadıklarını anlattıGaziantep'te iki "pitbull"un saldırdığı çocuğun ailesi yaşadıklarını anlattı

KAYNAK: AA
YORUMLAR 93
  • seyirci 2 yıl önce Şikayet Et
    yasaklayın
    Cevapla
  • sencer 2 yıl önce Şikayet Et
    İster sokak köpeği olsun ister sahipli, köpek yüzünden yaralanan veya özellikle geç saatlerde köpek gürültüsü nedeni ile tartışan komşuların haddi hesabı yok. Medyaya yansıyan sadece küçük bir kısmı. Bana toplumsal huzur ve barışımızı tehdit eden en önemli sorun nedir diye sorsanız bu köpek sorunu derim. O kadar durum vahim. Çözün artık şu problemi. Belediye, polis jandarma bu konuda etkisiz. Çünki yasa yok uygulatacak kolluk kuvveti yok.
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence toplumsal sorunların asıl temeli senin gibi rahatsız düşüncelere sahip insanlar
    Cevapla
  • 61TS1967 2 yıl önce Şikayet Et
    Kırıkkale meydanını bi görün köpekler resmen miting yapıyor katılım o kadar fazla ki seçme seçilme hakkı verilse sonucu bi düşünün:)
    Cevapla
  • Babür 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tehlikeli ırk köpek beslemenin kanunda yeri yok, kanunda yeri olmayan şeyler için konuşmak dilek ve temenniden öte geçmez. Sayın cumhurbaşkanımız biz sizden şunu duymak istiyoruz, bu hayvanları besleyenler için hapis cezası gelecek, İşte bu. Bu magandalar için altı ay hapis cezası getirin bakın bakalım kim cesaret edecek pitbul beslemeye.
    Cevapla
  • Apı kazım 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar köpekler için belediyelere şikayet ettik kimse oralı olmadı, nasıl bir ülke olduk sokağa çıkamıyoruz , üç beş köpek sever için her gün insanlar zarar görüyor . İnsanların kıymeti yoktur maalesef. İlla birilerinin ölmesi mi lazım ?
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan yalancı. Köpeğe tecavüz ve şiddet haberlerinden geçilmiyor. Şimdi mi ne ülke haline geldik demogojisi yapıyorsun. Sen ilk önce sapıklara sesini çıkar hayvan düşmanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal'dan nikahta duanın engellenmesine skandal yanıt!
Filistinli kız dünyaya Türkçe seslendi: Hiçbir yere gitmedik, vatanımızı satmayacağız