Aç kalan kurt sürüsü Giresun'da şehre indi, kapıya dayandı!

Giresun'da yoğun kar yağışının etkisi ile yiyecek bulmakta zorlanan bir kurt sürüsü şehir merkezine kadar indi. Doğankent'te kameraların kayıt altına aldığı görüntülerde sürünün şehir merkezinde yiyecek aradığı görüldü.

GİRİŞ 28.12.2021 10:28 GÜNCELLEME 28.12.2021 12:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Giresun’un Doğankent ilçesine bağlı Doymuş köyü Üzümce mahallesinde bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 6 kurttan oluşan sürü, yiyecek aramak için yerleşim yerine indi.

26 Aralık Pazar günü sabah saat 06:00 sularında ev sahibinin beslediği köpeğin sürekli havlamasından dolayı güvenlik kamerasını kontrol ettiğinde kurt sürüsünün yiyecek aradığını gördü. Görüntülerde kurtların bir süre sonra gözden kaybolduğu görüldü.

Üzümlü mahallesinin sakinlerinden Ömer Tekin, “Kurt sürülerinin dağlardan aşağı onca mahalle arasından buraya kadar kimseye zarar vermeden gelmiş olmaları büyük bir şans. Çünkü kurtların evlerin arasında rahatça dolaştığı saat çok da geç bir saat değil sabahın altısında bu kadar rahat hareket edebiliyorlarsa bunlar araçlara ve evlere alışmış artık. Köpek sesleri de onları tedirgin ediyor ama çok da panikletmediği görülüyor” diyerek endişesini dile getirdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • caner 2 yıl önce Şikayet Et
    hayvanlar kış yiyecek arıyorlar normal ama yinede yarı evcil gibi zarar vermeden yiyecek arıyorlar demekki
    Cevapla
  • İdris 2 yıl önce Şikayet Et
    Her tarafa çam ağacı ekerseniz olacağı bu çam ağacı etkinliği için dağda da hiçbir hayvan beslenemiyor çam ağacında görüntüsünden başka bir şeysi yok meyve ağacı ekeceksin ki hayvanları beslenebilecek bir şeyler olması lazım çam ağacı ekmeğe devam ede ki daha da hiçbir Canlı kalmasın
    Cevapla
  • Türk evladi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurt sahaya indimiydi, çakalar kaçacak delik ararmiş.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Salın itleri üzerlerine bakalım itmi yaman kurtmu yaman görelim
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Her vatandasin evinde kurtla mücadele edecek cesarette köpek olmaz. Kurtlar bakimsiz ev köpeklerini havada karada parcalar. Kangal, Dogo Argentine, Malakli, Coba köpegi gibi saglam köpek olmayinca diger köpeklerin sansi bile yok
    Cevapla
  • sinop lu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok Asiller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi