Okul müdürüne veliden saldırı

İstanbul Büyükçekmece'de akılalmaz bir olay yaşandı. Çocuğunun arkadaşlarıyla kavga etmesini bahane eden bir veli, okulda öğrencilerin gözü önünde adeta dehşet saçtı. Okul müdürüne saldıran veli, kameralara yansıdı

Okul müdürüne veliden saldırı
Okul müdürüne veliden saldırı
GİRİŞ 28.12.2021 15:00 GÜNCELLEME 28.12.2021 15:00

İstanbul'da, dün öğlen saatlerinde Büyükçekmece İlkokulu'nda akılalmaz bir olay yaşandı. İddiaya göre, F.İ. isimli veli, öğrencilerin arasında çıkan kavgada çocuğunun zarar gördüğünü ileri sürerek okul gelip kavga çıkardı.

OKUL MÜDÜRÜNÜ DARP ETTİ

İHA'da yer alan son dakika haberine göre okuldaki malzemelere zarar veren F.İ. ardından okul müdürü V.A.’yı da darp etti. Zanlı yapılan ihbarın üzerine Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede yakalandı. F.İ.’nin daha önce de birçok olaydan suç kaydının olduğu öğrenildi.

"BİZİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR"

Meslektaşlarının darp edilmesiyle ilgili okul önünde toplanan Eğitim Bir Sen İstanbul 5 No'lu sendikalılar konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. Grup adına konuşan İstanbul 5 No'lu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, “Öğretmenlerin karşı karşıya kaldığı bu durum kabul edilemez. Öğretmenlere yönelik şiddetin her türlüsü geleceğe yöneltilen bir darbe ve yarınların karartılmasına yönelik bir hamledir. İdarecilerimizin hiç de hak etmediği şekilde bazı öğrenci velilerimizin fiili saldırısına ve hakaretlerine maruz bırakılması bizi bir kez daha derinden üzmüştür.

"KÜFÜRLER SAVURUP ŞİDDET UYGULADI"

Bir öğrenci velisi tarafından okulun kalbinin attığı öğretmenler odasına girilmiş içeride bulunan öğretmen arkadaşlarımıza ağza alınmayacak küfürler ve hakaretlerde bulunulmuş yetmemiş okul malına zarar verilmiştir. Daha sonra okul müdürümüze de aynı hakaretlerde bulunarak okul müdürümüz darp edilmiştir” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu