Aşı olmayan radyoloji teknikeri koronavirüsten öldü

Denizli'de, Servergazi Devlet Hastanesi'nde radyoloji teknikeri olarak çalışan Hasan Kurban (52), koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Kurban'ın koronavirüse karşı aşı olmadığı öğrenildi.

Aşı olmayan radyoloji teknikeri koronavirüsten öldü
Aşı olmayan radyoloji teknikeri koronavirüsten öldü
GİRİŞ 29.12.2021 21:08 GÜNCELLEME 29.12.2021 21:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Servergazi Devlet Hastanesi'nde radyoloji teknikeri olarak çalışan evli, 1 çocuk babası Hasan Kurban, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşan Kurban, çalıştığı hastanede yoğun bakıma alındı. Kurban, doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Kurban'ın cenazesi Hilal Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Çakmak Mezarlığında toprağa verildi. Kurban'ın koronavirüs aşılarını yaptırmadığı öğrenildi.

Hayatını kaybeden Hasan Kurban için Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk de mesaj yayınladı. Öztürk, "Servergazi Devlet Hastanesi'nde Radyoloji Teknikeri olarak görev yapan Hasan Kurban Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • Türk oglu Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olsada ölecek ti olmasa da ölecekti ne demek cahil cahil konuşuyor lar tedbirini al takdir Allah dan
    Cevapla
  • zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki aşı olanlar ölmüyor da .
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C bir kul hakkında neyi murad etmiş ise o mutlak olacaktır. aşı oldu veya olmadı bu tartışmalar boş şeyler. Kul tedbir alır tevekülü ALLAH a bırakır.
    Cevapla
  • Zihni 2 yıl önce Şikayet Et
    Var mısınız otopsi ye
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir adamın başkasını bir silah ile öldürmesi konusunda Cebriye: “Eğer o katil olmasa da o adam ölecekti.” Der çünkü ölmesi kaderin emrinde vardı. Sebep olmasa da ölecekti. Mutezile der: “Eğer o katil onu silahla öldürmese idi o adam ölmeyecekti.” Der çünkü sebep olmasa iş meydana çıkmaz. Ehl-i Sünnet der: “Bizce bu iş meçhuldür.” Doğru olanı sessiz kalmaktır. Çünkü fiillerin meydana çıkmasında başlangıç cüzi ihtiyari ait ise de neticesini belirleyen kudret-i ilahiyedir. Kudret-i İlahiyeyi de bir karar altına almak mümkün değildir. Allah isterse yapar istemezse yapmaz.
    Cevapla
  • diyarbekirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ne etmişse öyle olacaktır
    Cevapla
  • KaynaklarPaylasilsin 2 yıl önce Şikayet Et
    Mubarek guzel paylasim, ancak muellifini belirtirsen, guzel hikmetlerin guzel kaynaklarindan daha fazla faydalaniriz: https://risale.online/soru-cevap/risalei-nurda-mutezileitizal-firkasi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Özel hastanede yenidoğan vurgunu