Ölen kocasının mezarını açtırdı: Gerçek otopside ortaya çıktı

Kırıkkale'de eşinin şikayeti üzerinde mezardan çıkartılan kişinin yapılan otopsi incelemesinde, başına aldığı darbe sebebiyle öldüğü tespit edildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Ölen kocasının mezarını açtırdı: Gerçek otopside ortaya çıktı
Ölen kocasının mezarını açtırdı: Gerçek otopside ortaya çıktı
GİRİŞ 30.12.2021 18:31 GÜNCELLEME 30.12.2021 18:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, 16 Aralık perşembe günü Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir kahvehane önünde E.K. ile Ecevit Anladı (46) arasında tartışma yaşandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu yaralanan Ecevit Anladı yaralandı. Tedavisini ardından taburcu edilen Anladı, evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Bir süre sonra kocasının kavga ettiğini öğrenen eşi ise jandarmaya şikayette bulundu. 

Alınan ifadelerin ardından cumhuriyet savcılığı tarafından alınan kararla Ecevit Anladı'nın cenazesi, mezarından çıkartılarak otopsi için Kırıkkale Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan inceleme neticesinde, Anladı'nın kavgaya bağlı olarak beyin kanamasından hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerince, gözaltına alınan E.K. sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Ecevit Anladı'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından yeniden defnedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Tıbbi bilgisi olmayanı da atın cezaevine beyin kanaması o.an için olmayabilir doktor belli bir saat takibini yaptıktan sonra bisey olmadığına kanaat getirince taburcu etmiştir sonrası saatleri bilmesi mümkün değil
    Cevapla
  • abdullah ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    beyin kanaması geciren hastayı doktor niye eve yollamışki... doktoruda adamın yanına cezaevine gönderin ...
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Beyin kanaması otopside çıkıyor. Hastanede değil. Sorun yanlış teşhiste.
    Cevapla
  • macır 2 yıl önce Şikayet Et
    aferin kadına.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...