Başkan Erdoğan Irak sınırının sıfır noktasındaki askerin yeni yılını kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda görüştüğü Bakan Soylu aracılığıyla, Irak sınırının sıfır noktasındaki Cudi Dağı Üs Bölgesi'nde görev yapan jandarmaların yeni yılını kutladı.

GİRİŞ 01.01.2022 01:09 GÜNCELLEME 01.01.2022 01:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak sınırının sıfır noktasındaki Cudi Dağı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Modüler Güvenlikli Üs Bölgesinde görevli jandarmalara telefonda hitap ederek, "Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Bestler'de çok büyük harikalar meydana getirdiniz. Terörle mücadelede bu millet için hakikaten nelerin yapılabileceğini ortaya koydunuz." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni yıl dolayısıyla üs bölgesini ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü ve Türkiye'nin en modern üs bölgesi olan Cudi Dağı Üs Bölgesi'nin bir hafta önce tamamlandığını belirtti. "Burayı görmenizi isterim." diyen Soylu, üs bölgesinin ortaya konulan iradenin yüz akı olduğunu söyledi.

Bakan Soylu'nun telefonu aracılığıyla askerlere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"Jandarmalarımız, Mehmetçiklerimiz... Sizleri 2021'i bitirip 2022'ye geçerken İstanbul'dan en kalbi duygularımla selamlıyorum. Gerek komuta kademesi gerekse jandarmalarımızı, Mehmetlerimizi gözlerinden öpüyorum. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Bestler'de çok büyük harikalar meydana getirdiniz. Terörle mücadelede bu millet için hakikaten nelerin yapılabileceğini ortaya koydunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz, iftihar ediyoruz. Bilin ki bu millet yarın bir tarih yazılacaksa sizi yazacak. Ben de sizlerle iftihar ediyorum."

Terörle mücadelede alınan neticelerin gurur kaynağı olduğuna işaret eden Erdoğan, 2022'nin daha güçlü inşa edileceğini belirtti.

Erdoğan, "Sizleri Allah'a emanet ediyorum. Gözlerinizden öpüyorum. Girilmez denilen yerlere girdiniz, oralarda güzel üsleri kurdunuz. Bundan sonra bugün bakanımla yaptığınız bu yılbaşı değerlendirmesini Rabb'im lütfeder bir de sizlerle beraber yaparız." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Ferman 2 yıl önce Şikayet Et
    Hazır olunuz insllah sıcak geçecek bu yıl
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan biraz elinin altında çalışanlarının hakıkını arasa
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim güvenlik güçlerimizin ve onları ziyaret ederek,arayarak ,her türlü desteği vererek yanlarınsa olan devlet adamlarımızın yar ve yardımcısı olsun...
    Cevapla
  • adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    eee poliissse yok yine
    Cevapla
  • ELAZİZ 2 yıl önce Şikayet Et
    sende çık cudiye sana da versinler
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Polise ne yok?
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik ve dogalagaza çok zam yaptiniz
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim biraz sabredin nasıl bir millet oldunuz. Sanki doğalgaz elektirik sadece sizemi zamlandı. Ben aylık elektirik 60 euro ödüyordum şimdi kişi sayım azaldığı halde son 3 aydır 86 euro oldu. Gaz dersen yarı yarıya arttı. Dünya da enerji sekterü devletlerin değil büyük şirketlerin elinde. Bp. Schell. Totall falan filan kaldıki ülkemiz şu anda satın aldığį gazı bile zararına vatandaşa veriyor. Lütfen yani. Sabredin. Dövizi arttıranlarda belli ABD elçilerinin kapısından ayrılmayan bir muhalefet her dövizin artışında zil çalıp oynuyor. Adamlar dövizin düşmesine bile sevinmiyor sizi cezalandıran hükümet değil muhalefet uyanın artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!