Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi

TRABZON Valisi İsmail Ustaoğlu, eşi ve Sevgi Evleri'nde kalan 35 çocuk ile beraber 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini seyretti.

Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi
Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi
GİRİŞ 02.01.2022 17:56 GÜNCELLEME 02.01.2022 17:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vali Ustaoğlu "Trabzon halkı, filme müthiş ilgi gösteriyor. Sinemalarımız şu an tamamen dolu. Herkes heyecanla bu filmi izlemek istiyor" dedi.

Vali İsmail Ustaoğlu, eşi ve Sevgi Evleri'nde kalan 35 çocuk ile kentteki bir alışveriş merkezine gitti. Vali Ustaoğlu, burada eşi ve 35 çocuk ile birlikte Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 yılında PKK'lı teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ile Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünün anlatıldığı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini seyretti.



'ÇOK DUYGULANDIK, HÜZÜNLENDİK'

Film çıkışı konuşan Vali Ustaoğlu, şunları söyledi: "Biz de Sevgi Evleri çocukları ile filmi izledik. Çok duygulandık. Hepimizi derinden hüzünlendiren bir film. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Eren ve Ferhat Gedik astsubayımız artık bizim sembolümüz oldu. Bu iki kahramanımızın bu filmde; bir arada toplumumuz ile buluşturulması ayrı bir anlam ifade etti. Trabzon halkı, filme müthiş ilgi gösteriyor. Sinemalarımız şu an tamamen dolu. Herkes heyecanla bu filmi izlemek istiyor. Trabzon'da 4 ayrı sinemada 25 civarında salonda gösterime girdi. Öğrencilerimizle, jandarma teşkilatımızı, emniyetimizi, şehit ailelerimizi de inşallah bu filmle buluşturacağız."

YORUMLAR 2
  • serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    iyiki varsın eren
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir film imdi 10 izlenebilir biraz daha uzun tutulup daha yoğun duygu verilebilir di ha yeterli ama yazan ve çeken oynayanlara teşekkürler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi